05 Haziran 2022

TikTok live Ziraat bankasından paramı çekmiştir ve benim hiçbir ilgim yoktur. Tutarın 1.355 bin Türk lirasıdır paramın iade edilmesini istiyorum ve yetkili kişilerin yardımcı olmasını istiyorum olmadığı takdirde adli işlem ile şikayetimin önemle ve dikkate alınmasını önemle arz ediyorum

TikTok Canlı Yayın Şikayeti

2 hafta önce

Tıktık uygulamasında HDP'li birisi canlı yayın yapıyor ve S********* D*******'ın resmini koymuş, ben şikayetçiyim. Bu da canlı yayın linki w**************@ez.dildarim/live?source=h5_m&_r=1&user_id=6819259105779008518&sec_user_id=MS4wLjABAAAA5zw0znHhBhjXt1tuSFoV1oAuAQuPfkUYkCtPl1HAAfEUe2_h4wlx04NftDF...

TikTok Benim Haberim Olmadan Para Çekiliyor

2 hafta önce

Benim haberim olmadan nasıl parayı çekiyor. Anlamadım hem de benim haberim olmadan nasıl oluyor söyler misiniz? Şikayetçiyim TikTok Live'den ne işin var benim benim haberim yok şikayetçiyim. Üye mi olmuşum ben benim haberim yok nasıl düzelteceğiz söyler misiniz?

TikTok Live Şikayet Var

2 hafta önce

Google TikTok Love tarafından iznim dışı para çekildi. Parça parça 500 TL tutarında 04.09.2023 saat 22.00-22.30 arası birden fazla işlem yapıldı. Paranın tarafıma iadesini talep ediyorum. İnsanların izni olmadan nasıl habersiz para çekilir anlamış değilim herhangi bir yere abone de değilim.

TikTok Live Şikayet Var

TikTok İzinsiz Ziraat Hesabımdan Para Çekilmesi

1 ay önce

TikTok Live mutabakat benim Ziraat hesabımdan iznim olmadan 4 defa para çekmiştir. Şikayetçiyim nasıl olur. Benim iznim olmadan hesabımdan para çekebilir, benim hiçbir şekilde hiçbir şeye onayım yok. Olmadı paramın geri iade edilmesini talep ediyorum. Arz ederim.

TikTok Live Studio Erişim İzni Gerekli Hatası

23 Ağustos

TikTok'ta telefon üzerinden yayın yapabilmeme rağmen TikTok live studio erişim izni gerekli hatası veriyor. Telefon üzerinden birkaç dakikalık yayın denemesi de yaptım, 1000 takipçiye de ulaştım. Onun dışında herhangi bir şey yapmam gerekmiyor diyebiliyorum ama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

TikTok Live Studio Erişim İzni Gerekli Hatası

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.