TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nahide sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Keşfetim Kapalı Takipçim Gidiyor

Nahide 10 Mart 01:30

TikTok keşfetim kapalı1 aydır. Nereye yazarsam yazayım hiç yardımcı olunmuyor izlenmem beğenim takipçim hepsi gitti bir anda neden böyle oldu lütfen yardımcı olur musunuz rica ediyorum artık sıkıldım Lütfen keşfetimin açılması Arz ederim lütfen açın çok güzel gidiyordu sayfam

3 hafta önce

Merhaba TikTok hesabım durmadan keşfet engeli yiyor bir açılıyor bir kapanıyor nereye yazdıysam sorun çözülmedi hiçbir işlem yapmıyorlar lütfen artık çözün şu sorunu lütfen ama takipçimde alındı hep geri neden bunu yapıyor TikTok şuna bir çare bulursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

10 Mart 01:22

Sevgili TikTok lütfen artık keşfetimin açılmasını arz ederim 2018 den beri bu platformdayım gayette iyi gidiyordum ama 1 aydır kapattılar keşfetimi TikTok takipçimi düşürüyor yardımcı olursanız sevinirim kendi içeriklerim var kimsenin bir içeriğini çalmadım etmedim neden böyle oluyor

10 Mart 01:19

Hiçbir şekilde gelişme Yok

Nahide11 Mart 16:27

Merhaba hala bir şey yapılması düzeltin artık keşfetimi artık ya

6 gün önce

TikTok'tan Kimseyi Takip Edemiyorum Neden?

videoplayer-icon

TikTok hesabımdan kimseyi takip edemiyorum. Önce takip ettim diye gösteriyor. Sonra geri çıkartıyor. Hatta başka hesap daha açıp denedim yine aynı sorunu yaşadım. Hiçbir şekilde yaklaşık 1 haftadır ben ve arkadaşlarım deniyoruz ama çözüme kavuşmuyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz

Top
2 hafta önce

TikTok Takipçi Azalma Ve Takipçi Yükselmiyor Ve Beğeniler Az

TikTok takipçi sayım azalıyor ve hiç artmıyor. İzlenmeye göre beğenilerde çok az ve azaldı. Lütfen yardım edin. 3233 takipçim var, ben 1 takipçi bile kazanamıyorum. Bu kadar sayıdan çok da izleniyorum... Artık kafayı yemek üzereyim. En kısa sürede cevap verin lütfen.

3 Yorum

Sena
Sena

Her gün belirlediğin bir saatte gönderi at, mesela saat 13.00 bir gönderi paylaş ve 16.00 da bir tane gönderi paylaş, zamanla açılıyor keşfedin, benimde 7 aydır keşfetim kapanmıştı bunu uyguladım düzeldi. Ve attığın gönderiler tutmasa bile silme, keşfet açılınca o gönderilerde izleniliyor.

Evrim
Evrim

Bir şey soracağım video yükleyip silersek keşfet kapanirmi

Nahide

Hep aynı saatte atıyordum ama deprem videolarından sonra kapattılar acımızıda paylaşmak yasak