TikTok ile ilgili
3 Destekçi

TikTok Kendi Paramı Çekemiyorum

Aleyna
Aleyna 18 Kasım 2022 12:50

Para çekme işlemi yapacağım sırada verilen talimatları uyguladığım zaman seçeceğim ülkeler arasında turkiye göstermiyor o yüzden bankayı da göstermiyor ne yapmam gerekiyor acil bir şekilde bana nasıl yapılacağı konusunda ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olun lütfen

3 Destekçi

10 Kasım 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'ta her zaman para çekebilirken artık komple herkeste mi sorun var yoksa sadece benim hesabımda mı? Para çekme sorunu yaşıyorum işlem gerçekleştirilemedi diyor bir haftadır düzelmedi hala ne zaman düzelir yardımcı olur musunuz lütfen veya ne kadar daha böyle gidecek

1 Destekçi
29 Kasım 2022

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

videoplayer-icon

TikTok uygulamasında eski telefon numaram kayıtlı ve eski telefon numarama erişimim yok bu yüzden hesabımdan numarayı kaldıramıyorum. Para çekme işlemi yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun telefon numarama kod gitmeden değiştirmem mümkün mü lütfen yardımcı olun TikTok hesabım @sekerlayq1

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor
1 Destekçi
20 Ağustos 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

Para çekme işlemi yaptım işleniyor diyor param hala hesabıma yatmadı. 4 ay önce para gönderdim karta hala işleniyor da kalan paralarım hala işleniyor gelmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz emek veriyoruz burda kazandığımız 3.5 kuruşa ihtiyacınız yoktur herhalde. Geçmişten gelen hala yatmayan paralar...

3 Yorum

Ömer
Ömer

TikTok Kendi Paramı Çekemiyorum

Aynı sorun bizde de var bekliyoruz, ama yardim edeen yok.

Tolga
Tolga

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Çözüm bulamadım bir türlü

Meral
Meral