Jeton alamıyorum diyor hesabınızda olağan dişi işlemler tespit edilmiştir. Güvenlik nedeniyle yükleme şu anda yapılamıyor. Yardım için aşağıda bize ulaşın. Bağlantısı tıklayın diyor bir sorununun acil giderilmesini arz ediyorum. Kredi kartı ile yükleme yapamıyorum
TikTok şifrem sıfırlanmıyor sürekli sıfırlanamadı hatası veriyor. Tanınmayan cihazdasınız uyarısı veriyor ne yapmam lazım acil yardım edin. Cihazımı güvenilir cihazlara nasıl ekleyebilirim bilen biri varsa lütfen yardım edin. Kaç gündür uğraşıyorum olmuyor
TikTok hesabıma sosyal medya bağlantısı ekleyemiyorum, ekte göründüğü gibi sosyal kısmı bomboş gözüküyor. Herhangi bir seçenek gelmiyor daha önceden eklemiştim fakat kendi kendine kaldırılmış ve bu şekilde bug oluşmuş artık sosyal medya bağlantısı ekleyemiyorum. Birkaç kere yeniden ekleyebilmem için...
TikTok hesabıma güncel Gmail kayıtlı olmasına rağmen giriş yapamıyorum. Şifre sıfırlama ekranına kadar geliyorum şifre sıfırlanamadı hatası veriyor. Şifre sıfırlama sorunu var neden bu şekilde bir hata olabiliyor hesabıma giremiyorum yardımcı olur musunuz
Tik tok uygulamasına sürekli giriş yaptığımda ekranına bu resimdeki şey geliyor. Çarpıya basmaya çalışıyorum, olmuyor. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
TikTok'ta jeton alımı yaparken hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik hatası alıyorum. Yayıncıları desteklemek istediğimde böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Sorunumun düzeltilmesini gereğinin yapılmasını arz ederim. Kullanıcı adı: @us**** lütfen yardımcı olur musunuz lütfen?
0 Yorum