Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Tiktok Jeton Aldım Ama Gelmedi

İhsan
İhsan 15 Ocak 15:51

TikTok Google ® jeton ® yükledim kartımla hesabımdan para çekildiği halde yükleme yapılmadı 350 jeton yükledim bakiye sıfır bu bir yanıltmadır başka bir şey değil dekontum var şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na milletin parasını alıp jeton vermiyorsunuz.

16 Haziran 2022

TikTok Para Çekememe Ve Hediye Alamamak

Hesabıma hediye atılacağı zaman olağan dışı işlemler tespit edildi diye rapor geliyor. Şu ana kadar paramı sıkıntısız bir şekilde çekiyordum ama şu an çekilmiyor işlem gerçekleştirilemedi diyor. Lütfen geri dönüş sağlar mısınız. Ayrıca diğer hesaplarımda ki jetonlarda yüklenmiyor. __m**

• profile
  • profile
2 Destekçi
19 Mayıs 2022

TikTok Google'dan Jeton Yükledim Yok

3 kez jeton yükledim ama hesabıma geçmedi jetonlar para çekildiği halde jeton yok sebebini öğrenmek istiyorum. 3 kez jeton yükledim ama hesabıma geçmedi jetonlar para çekildiği halde jeton yok sebebini öğrenmek istiyorum daha ne yapayım ya bilgi verin aydınlatın jetonlar gelemedi.

12 Mayıs 2022

TikTok Para Çekememe Ve Hediye Alamama

Hesabıma hediye atılacağı zaman olağan dışı işlemler tespit edildi diye rapor geliyor. Şu ana kadar paramı sıkıntısız bir şekilde çekiyordum ama şu an çekilmiyor işlem gerçekleştirilemedi diyor. Lütfen geri dönüş sağlar mısınız. Ayrıca diğer hesaplarımda ki jetonlarda yüklenmiyor. _keleğindüşü_

TikTok Para Çekememe Ve Hediye Alamama
04 Mayıs 2022
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

TikTok Ta Yüklenmedi Yükle

70 Jeton yükledim banka hesabımdan para çekildi ama jeton yüklenmedi konuyla ilgili desteklerinizi rica ederim yardımcı olursanız çok sevinirim yüklem...

TikTok Ta Yüklenmedi Yükle
26 Mart 2022

TikTok Para Çekildi Jeton Yüklenmedi

Jeton yükledim banka hesabımdan para çekildi ama jeton yüklenmedi konuyla ilgili desteklerinizi rica ederim yardımcı olursanız çok sevinirim yüklemem olmadığı için TikTok'a girmek istemiyorum elimde dekontlarım da var gereği bilgilerinize arz ederim.