TikTok İznim Dışında Kartımdan Para Çekmiş.

30 Mart

Kuzenim benden izinsiz rastgele basarak TikTok'tan jeton ® alimi yapmış paramın geri iade edilmesini istiyorum yasal olarak ta 18 yaşındaki çocuğun bunu alması uygun değil paramın iadesini istiyorum. Kimse parayı kolay kazanmıyor. En kısa zamanda hesabımdan alınan paranın iadesini istiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

TikTok Haksız Kazanç Oyunu!

07 Temmuz

25.06.2023 tarihinde TikTok'ta 229.99 TL karşılığında 660 adet jeton aldım ve tanıtım aracını kullandım. Hesabımdan para çekildi. TikTok tarafından yapılan incelemeler sonucunda videomun tanıtım için uygun olmadığı ve paramın en kısa süre içerisinde tarafıma iade edileceği söylendi. Üzerinden 12 gün...

TikTok Bakiye Çekilmiyor Para Çekemiyorum

23 Mayıs

TikTok hesabınızda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick i** Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

TikTok Bakiye Çekilmiyor Para Çekemiyorum

14 Ocak

TikTok 11 ka jetonum vardı para çekemiyordum ve bunu jetona çevirdim. 11 ka jetonum vardı ve **tan **ttie058 adlı kullanıcıya 11 ka jeton attım istemsiz bir şekilde. Jetonlarımın geri iade edilmesini istiyorum. Lütfen 11 ka jetonum gitti tekrar iade istiyorum.

1 Aydır TikTok Paramı Çekemiyorum

10 Aralık 2022

TikTok'tan şikayetçiyim, hakkım olan jeton paralarımı çekemiyorum, Hesabımdan para çekemiyorum, 1 ayı geçti hala bir gelişme yok, lütfen şu işi çözün artık. Çok şüpheli bir platform, kafalarına göre, hesapları kapatıp, her şeye el koyuyorsunuz! Yazıklar olsun!

1 Aydır TikTok Paramı Çekemiyorum

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.