TikTok ile ilgili

TikTok Hesabındaki Parayı Çekemiyorum

Batuhan
Batuhan 26 Aralık 2022 01:00
TikTok Hesabındaki Parayı Çekemiyorum

TikTok hesabımda olan paramı çekmek için 28.10.2022 tarihinde işlem yaptım. 62.15$ ama işlem halen işleniyor görünüyor. 2 aydan beri işlem olmadı. TikTok'ta işlemi iptal edemiyorum. Yetkili birinin bu hesaba bakmasını ve paramın @s.*** bu hesaba geri yatırılmasını arz ederim.

26 Nisan

TikTok Hesabı E-posta Adresi

TikTok hesabımın e-posta adresi silindi ve 2 kademeli doğrulama yapmıştım. Şimdi nasıl hesabıma erişim sağlayacağım? 4000 takipçim var, az değil ama çok da değil. Yani bir önlem alınsa bunun için, mesela 2. e-posta seçeneği koyabilirler TikTok yetkilileri. Bir an önce işleme başlayın.

27 Şubat

Tiktok Habersiz Jeton Çekimi

TikTok benim haberim olmadan kardeşim para jeton alıyor. Millete atmış benim hiçbir bilgim yoktu. Şimdi işlemleri kontrol ederken fark ettim. Lütfen iadesini talep ediyorum ve yetkililerin bunu çözmesini arz ederim yardımcı olun lütfen bilgim dışında.

Tiktok Habersiz Jeton Çekimi
10 Ağustos 2022

TikTok Talebim Olmadan Hesap Açılıyor

Merhaba ;onayım talebim ve bilgim olmadan cep telefonuma 10 Ağustos 2022 saat 12.04 de tik toktan tik tok doğrulama kodu geldi. Birisi numaramdan işlem yapıyor olabilir. Sorumluluk bana ait değildir tik tok hesabım da yoktur. Yetkili kişiler numaramdan işlem yapılmasını engellesin. Bana bu konuda y...

05 Haziran 2022

TikTok Live Ziraat Hesabımdan Paramı Almıştır İadesini İstiyorum.

TikTok live Ziraat bankasından paramı çekmiştir ve benim hiçbir ilgim yoktur. Tutarın 1.355 bin Türk lirasıdır paramın iade edilmesini istiyorum ve yetkili kişilerin yardımcı olmasını istiyorum olmadığı takdirde adli işlem ile şikayetimin önemle ve dikkate alınmasını önemle arz ediyorum