TikTok ile ilgili

Emilia sonuçtan çok memnun

TikTok Hesabımın Askıya Alınması

Emilia
Emilia 28 Ocak 16:53

TikTok hesabım @em**AA topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım askıya alındı ve hesabımın tekrardan incelenmesini talep ediyorum. Lütfen hedefimiz sonsuz. Uygunsuz video veya yanlış bir paylaşım bulunmamaktadır. Lütfen hesabımın incelenmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

07 Nisan

Tik Tok Hesabım

TikTok hesabım alindi topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım askıya alındı ve hesabımın tekrardan incelenmesini talep ediyorum. Uygunsuz video veya yanlış bir paylaşım bulunmamaktadır. Lütfen hesabımın incelenmesini talep ediyorum. Lütfen bir salıncaklı payllaşmadim

08 Mart

TikTok Hesabınız Geçici Olarak Askıya Alındı

TikTok hesabım serk****p topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım askıya alındı ve hesabımın tekrardan incelenmesini talep ediyorum. Uygunsuz video veya yanlış bir paylaşım bulunmamaktadır. Lütfen hesabımın incelenmesini talep ediyorum.

28 Şubat

TikTok Hesabım Askıya Alındı

TikTok hesabım @aybayildim_tesettur topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım askıya alındı ve hesabımın tekrardan incelenmesini talep ediyorum. Lütfen hedefimiz sonsuz. Uygunsuz video veya yanlış bir paylaşım bulunmamaktadır. Lütfen hesabımın incelenmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

TikTok Hesabım Askıya Alındı
10 Şubat

TikTok Hesabın Askıya Alınması

TikTok hesabım @GO*** topluluk kurallarını ihlal etmeden hesabım askıya alındı ve hesabımın tekrardan incelenmesini talep ediyorum. Lütfen hedefimiz sonsuz. Uygunsuz video veya yanlış bir paylaşım bulunmamaktadır. Videolarımın benzerini milyon insan paylaşmış hesap kapatıp askıya alacaksınız herkesi...