Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Sedef 20 Ağustos 2022 03:35

TikTok hesabıma 3, 4, 5 aydır giriş yapamıyorum şifremi unuttum e posta yoluyla denemeye çalıştım ama cihaz güvenilir değil diyor. 2 güvenliği eklememiştim sadece e posta yoluyla açabiliyorum hesabıma erişemiyorum yardımcı olur musunuz?

2 hafta önce

Merhaba. TikTok hesap şifremi unutum numara ile giriş yapınca başka hesaba giriyor giriş yapamıyorum. Tel. Numaramı değiştirmedim ama Hesabın şifresini unuttum eski hesabıma giriş yapamıyorum hesapta eski videolar var lütfen yardımcı olur musunuz hesap ismi @j. Ramo01

16 Aralık 2022

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Şifremi unuttum telefon değiştirdiğim için de giriş yapamıyorum. E-posta adresim yok telefon numaramda kayıtlı değildi bir sürü videoların fotoğrafların var içinde Instagram hesabım bağlıydı lütfen çözüm istiyorum bana yardımcı oldun hesabımı geri istiyorum

01 Ekim 2022

TikTok Hesabımı Geri Almak İstiyorum

Telefon numaram kayıtlı olmadığından ve e-posta adres değişikliği sebebiyle giriş yapamıyorum. Hesabımı geri almak istiyorum. Hesap cıgdem918olarak kayıtlı. Lütfen hesabımı geri almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Şifremi de unuttum hesabımı kurtarın

TikTok Hesabımı Geri Almak İstiyorum

2 Yorum

Emirhan
Emirhan

Knk güvenli değil demesinin sebebi hesabı acarken o telefonda açmamışsın başka bir telefonda açmışsın demek ki, yani o hesap hangi telefonla açılmışsa onunla dene

Sedef

E telefonu satalı çok oldu ama yinede teşekkürler ederim