TikTok Hesabıma Giremiyorum Eski Numaram Ulaşamıyorum

06 Haziran

Tik Tok ekibi, şu an e-posta şifremi unuttum ve e-postama giriş yapamıyorum. Çift doğrulama aktif, telefon numaramı yazıyorum, tamam her şey güzel, kod geliyor ama benden e-posta kodunu da istiyor ve e-postaya giriş yapamadığım için kodu da alamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Tik Tok'a giriş yapamıyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

TikTok Hesabımı Geri Almak

1 hafta önce

TikTok hesabımı sürekli olarak Facebook hesabımdan giriş yapıyordum. Eski hotmail adresim ve eski telefon numaram üzerine kayıtlı olduğunu bu sabah fark ettim. Artık giriş yapamıyorum. Kullanıcı adını yazarak girmek istediğim hesaba giriş yapamıyorum. Hesabımın tekrar tarafımdan kullanılması için ya...

TikTok Uygulaması Atıyor Giremiyorum

1 hafta önce

TikTok hesabıma giremiyorum uygulama sürekli atıyor durup dururken silersem taslaklarım gidecek yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım. Uygulamadan atıyor... Ne yapmam gerekiyor acil yardımcı olabilir misiniz lütfen bekliyorum yardımlarınızı bilen yazarsa çok sevinirim.

TikTok Hesabıma Giremiyorum Telefon Atıyor TikTok'tan

1 hafta önce

Sayfama giriş yapamıyorum. Telefon TikTok atıyor girmiyor bana yardımcı olun çalındımı hesap nasıl giriş yaparım güncelledim yine olmuyor. Hesabım ulaşmak için ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen şikayet için nereye başvurmam gerek hemen yardımcı olun TikTok

Telefonundan TikTok Hesabıma Giremiyorum

2 hafta önce

TikTok hesabıma giriş yapamıyorum ama başka telefondan giriş yapabiliyorum. Acaba bunun sorunu ne olabilir? Bana yardımcı olur musunuz? Sadece telefonumdan giriş yapamıyorum ama başkasının telefonundan giriş yapabiliyorum. İnternetim full, sadece TikTok açtığımda internet yok diyor.

TikTok'a Giriş Problemi

2 hafta önce

TikTok hesabımı kurarken kullandığım e-posta adresime şu an erişimim olmadığı için kod alamıyor ve hesabıma giremiyorum, desteğe sorunumu defalarca belirttim ama hiçbir cevap alamadım, lütfen yardım edin, hesabımın epostasını değiştirmek ve kullanmaya başlamak istiyorum

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.