TikTok Hesabım Boş Yere Askıya Alındı Yaş Sınırı Yüzünden Ama Yaşım Uygun

04 Mayıs

Hesabım askıya alındı ama benim yaşım 13 geçiyor ve bir kere daha böyle oldu. İtiraz edip hesabımı geri aldım ama bu sefer itiraz yeri yok ve nereye itiraz edeceğim bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun **** itiraz yeri yok sadece oturumu kapat yeri var lütfen yardımcı olun.

09 Nisan

Hesabım. Geçici olarak askıya alındı. Ve ben hesabımı geri almak istiyorum. Herhangi bir şey yapmadım. Yapmamama rağmen nedenaskıya alındı. Hesabımı lütfen geri alabilir miyim. Yaş güvenliğinden dolayı şikayet etme dedi bilmiyorum ama Lütfen hesabını geri alabilir miyim.

Tik Tok Hesabım Askıya Alındı

10 Mart

Tik tok hesabım askıya alındı ihlal bile vermeden hesabımı geri almak istiyorum yeni hesapta açamıyorum sürekli hesabım kapanıyor ben bu durumdan şikayetçiyim lütfen bu duruma bir çözüm bulunmalı ve ben hesabımı geri istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

19 Ocak

TikTok'ta hesabım. Askıya alındı geçici olarak hesabım kaç günde açılır hesabım geri almak istiyorum yardım edebilir misiniz. Rica etsem. TikTok hesabı çok istiyorum. Nasıl geri alabilirim bir yardımcı olursanız çok sevinirim. Birkaç şiddet içeren videolar paylaştım.

14 Aralık 2022

TikTok hesabımı askıya aldı 13 yaş kısıtlamasına uymadığı bahanesiyle ben 22 yaşındayım. Hesabımı geri istiyorum. Algoritma çok değerliydi aynısını tekrar oluşturamam kimlik resmi de attım başka ne yapabilirim bilmiyorum. Hesabımı geri almam lazım lütfen.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.