Tiktok Hesabım Askıya Alındı

TikTok fake hesabım açılmış 2 senedir mailleşiyoruz kimlik bilgilerimi istediler yolladım geri dönüş yapılmadı. Artık yeter böyle sorumsuzluk görmedim. Ben istenilen bütün belgeler yollandı ve kapanmadı artık yeter ne takan var ne de cevap veren büyük ihtimalle bu şikayete de cevap vermeyecekler.
Girdiğiniz alıcının TikTok'ta doğrulan kişi olduğundan emin olun uyarısı alıyorum sürekli. Tiktoktaki kimlik bilgilerim ve banka bilgilerim bana ait ama soyadı eşleşmiyor diyor ve banka hesabı eklemiyorum 1 Aydır bu sorun devam ediyor. Rapunzel_o6 nick
Benim kimlik bilgilerim üzerine başka bir şahıs tarafından başka telefona üyelik girişi yapılmış yardımcı olursanız sevinirim sonuçta benim bilgilerim üzerine üyelik açılmış bir kaza yapar falan benim adıma olduğu için benim üstüme kalır lütfen yardımcı olun benim ehliyet üzerine açılan üyeliği sonl...
Yaşım tutmasına rağmen hesabım askıya alındı TikTok yaşım 16 yaşım tutmuyor diye hesabımın askıya alınması takipçi beğenilerim gitti lütfen geri verin hesabımı bir şeyim de yoktu hesabımda kimlik bilgilerimi de istedi TikTok verdimde yeter ki hesabımı geri verin.
Yaşım 16 TikTok hesabım 13 yaşından küçük göründüm için hesabımı askıya aldı kimlik bilgilerimi arkalı önlü de attım sizlere ama hesabımı geri vermediniz takipçi beğenilerim boşa gitmemeli boş yere 16 yaşıma geldim ya ne olur hesabımı verin kimlik bilgilerimi bile attım gene vermediniz
Yaş sınırı yüzünden hesabım askıya alındı yaşım 16 niye hesabım askıya alınıyor 13 yaşımı doldurdum kimlik fotomuda attım ama olmadı ne olur geri verin hesabımı takipçi beğenim gitmesin boş yere kullanıcı adım @__i** hesabımı geri verin 13 yaşımı dolduralı 3 yıl oldu ya