TikTok Hesabı Geri Alma

Eski TikTok hesabıma eski telefonum ile giriş yapıyordum telefon numaramı değiştirdim ve telefonumu da değiştirdim e postamı da değiştirdim şimdi eski TikTok hesabımı almak istiyorum içinde gizlide videolarım vardı nasıl alabilirim? Yardımcı olur musunuz?
TikTok hesabım eski telefon numaram üzerine kayıtlı ve hattım kapandı numaramı da değiştirdiğim için giremiyorum hiçbir türlü lütfen yardımcı olur musunuz hesabımı geri almak istiyorum çok acil şikayetim bu kadardır lütfen yardımcı olur musunuz? 🙏🏻
Hesabıma giriş yapamıyorum şifre bilmiyorum mail bilmiyorum numara değişti eski hesabımı geri almak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz lütfen yeni hesap açtım ama ben eski hesabımı geri istiyorum. TikTok yardım istiyorum senden bana yardımcı ol lütfen.
Merhaba tik tok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur. Musunuz. Acil tekrar kullanmak istiyorum.