TikTok Hesabı E-posta Adresi

26 Nisan

TikTok hesabımın e-posta adresi silindi ve 2 kademeli doğrulama yapmıştım. Şimdi nasıl hesabıma erişim sağlayacağım? 4000 takipçim var, az değil ama çok da değil. Yani bir önlem alınsa bunun için, mesela 2. e-posta seçeneği koyabilirler TikTok yetkilileri. Bir an önce işleme başlayın.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Tiktok Habersiz Jeton Çekimi

27 Şubat

TikTok benim haberim olmadan kardeşim para jeton alıyor. Millete atmış benim hiçbir bilgim yoktu. Şimdi işlemleri kontrol ederken fark ettim. Lütfen iadesini talep ediyorum ve yetkililerin bunu çözmesini arz ederim yardımcı olun lütfen bilgim dışında.

Tiktok Habersiz Jeton Çekimi

TikTok Hesabındaki Parayı Çekemiyorum

26 Aralık 2022

TikTok hesabımda olan paramı çekmek için 28.10.2022 tarihinde işlem yaptım. 62.15$ ama işlem halen işleniyor görünüyor. 2 aydan beri işlem olmadı. TikTok'ta işlemi iptal edemiyorum. Yetkili birinin bu hesaba bakmasını ve paramın @s.*** bu hesaba geri yatırılmasını arz ederim.

TikTok Hesabındaki Parayı Çekemiyorum

TikTok Profilime Kim Baktı

3 gün önce

Merhaba sayın TikTok, benim profilime kim baktığını göremiyorum. Ayarlar bölümünden 'kim baktı' kutucuğunu aktifleştirsem bile profil bölümümde hiçbir şey gözükmüyor. Bu sorunu birçok kez aylardır yetkililere bildiriyorum ve hiç kimse bir şey yapmıyor. Bu sorunun çözümünü istiyorum sizden.

TikTok Kredi Kartından İsteğim Dışında Çekilen Para.

4 gün önce

TikTok hesabım veya herhangi bir ürün almadım, 23 Eylül cumartesi günü telefonuma gelen linkten kredi kartımdan isteğim dışında 6,200 TL çekim yapılmıştır durum banka yetkililerine bildirilmiş olum süreç devam etmektedir. Konu ile ilgili desteklerinizi ve çekilen tutarı tarafıma iadesini rica ederim...

TikTok Kredi Kartından İsteğim Dışında Çekilen Para.

TikTok'ta Reklam Verdim, Uygun Görülmedi!

5 gün önce

7200 TL reklam verdim ama kabul etmediler. Video uygun değilmiş para otomatik olarak hesaba yatacak diyor 12 saat geçti hala yatmadı. Yetkili kişiler ulaşsın lütfen TikTok'taki adım @u*** lütfen yardımcı olun.

TikTok'ta Reklam Verdim, Uygun Görülmedi!

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.