TikTok Hesaba Aktardığım Bakiyem Hesabıma Geçmedi

TikTok hesabınızda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick i** Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim banka kartımdan TikTok Live adı altında para alınmış benden habersiz. Param neden alınmış, zahmet olmasa bana anlatın. Param neden ve nasıl olur da benden gizli alınır? Bu nasıl iş ya! Paramı geri istiyorum. Kartımdan 1000 TL param alınmış. Lütfen yardım edin.
TikTok hesabınızda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick @alihan. Senyer Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum
Tiktok hesabımdan para çektim bakiyem hesabıma geçmedi sürekli işleniyor diyor 6 saat oldu param ® hesabıma aktarılmadı. Daha önceden çektiğim paralarımda hala işleniyor diyor neden bakiyem hesabıma aktarılmıyor lütfen çözüm bulun sonuçta o bakiyeler bizim paramız neden hesaba geçmiyor.