Tiktok Engel Yiyorum

14 Eylül 2022

32 yaşında adamın TikTok'tan engel yiyorum 13 yaşından büyük olduğumu kanıtlamam gerekiyor ve bunun için kimlik fotoğrafı veya kredi kartı resmi istiyor ben ürün alırken bile kimlik kartımı göstermiyorum. Bu neyin özgüveni hesabımı açacaksınız kullanıcı adı o**. Bn.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

TikTok Paramı İade Etmiyor

1 hafta önce

TikTok'ta tiyatro oyunum için tanıtım yaptım. Karttan para çekti, sonra da onaylanmadı dedi. Param iade edilmedi. En kısa sürede yanıt bekliyorum. Onaylanmama sebebi de video siyasi içerik olabilirmiş. Hemen iademi istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bildiririm. Hiç kimseye ulaşılam...

TikTok Paramı Nasıl Boş Yere Çekti

1 hafta önce

Öncelikle merhabalar. Benim haberim olmadan kartımdan nasıl 100 TL çekebiliyorsunuz lütfen cevap bekliyorum. Ben herhangi bir yere abone olmadım ve hatta telefonda TikTok bile yüklü değildi fakat Google TikTok Live diye bir şey 100 TL çekiyor üstelik benim bundan haberim bile yok.

TikTok'ta Allah'a Hakaret Ve Küfür

4 hafta önce

Ben kanser hastası ihtiyaçları çok fazla olan bir anneyim iki tane oğlum var başkent kartım kesildi gerçekten ihtiyaç sahibi olmasam zaten başvurmam çocuklar aç girmesin yatağa deniliyor ama aç giriyor. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin başkent kartı kesiliyor. Bunu anladım

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.