Biz Türk milleti birbirine sahip çıkan kişileriz ne olursa olsun bugün deprem olan illerimize destek olmak için her şeyi yapıyoruz ama sosyal medya olarak TikTok'ta paylaşılan videolara canlı yayınlara destek oluyoruz ama kimsenin umurumda değil. Bari bu zamanda yayınları askıya alınmasını rica ediy...
TikTok'ta canlı yayına girdiğimde hediye atınca hediye attığım gözüküyor. Ama yukarıdan hediye atan kullanıcılara bakınca ismim orada çıkmıyor. Ayarlara falan baktım. Göremedim ben yardımcı olursanız sevinirim.
Kendime hediye atamıyorum acaba bunun sebebi ne hemen düzeltilmesini istiyorum. Yardımcı olabilir. Mısınız TikTok adım prens2310prenses yardımcı okursanız çok mutlu olurum. Kendime hediye atamam beni üzdü. Bir sorun var ve çözülmesini hemen istiyorum. Lütfen yardımcı olun🥺
TikTok'ta canlı yayın açtığım zaman kendi canlıma hediye gönderdiğim zaman eylem ülkenizde veya bölgenizde gerçekleştirilemiyor uyarısı veriyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım ama bu 5 saattir sürekli aynı sorunu yaşıyorum gereğinin bir an önce yapılmasını arz ederim.
TikTok canlı yayınımda oyun ekranı modundan çıkamıyorum ekranda yazılar çift gözüküyor. Misafir isteği atamıyorum yayın isteği atamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim bu durumu yaşayanlar var mı canlı yayın ayarlarını nasıl düzenleyebilirim lütfen yardımcı olur musunuz
TikTok son güncellemeden sonra cihaz kamerası ile canlı yayın açma özelliği yok mobil ile var ama cihaz kamerası ile yok lütfen yardımcı olun bir türlü çözemedim. Moralim çok bozuldu neden mobil ile canlı açabiliyorum da cihaz kamerası ile canlı yayın açamıyorum
TikTok canlı yayın uygulamamız var ama canlı yayın boks apk yapamıyoruz boks maçı eşleme modu kapalı diyor onu nereden ve nasıl açabiliriz yardımcı olur musunuz artık her yolu denedim sizden mail geldi açtık gene modu kapalı diyor nasıl yapacağım bir bilgi verir misiniz.
Yaşım tutmasına rağmen canlı yayınlarımda ne hediye alabiliyorum ne hediye satın alıp atabiliyorum kaç kez TikTok'tan yardım istedim kimliğimin fotoğrafını attım yine de geri dönüş alamadım. Bir an önce sorunun halledilmesini istiyorum.
83k takipçim var, canlı yayınlarım izlenmiyor, engel mi var onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. O kadar emek verdim boşuna gitmesin sizden ricam videolarım ve canlı yayınım artık izlensin. 1 k takipçisi olan bile 100 kişi izlenirken ben neden 6 kişi yayın yapıyorum.
40 k'lik TikTok'da hesabım var ve yayın açtığım zaman kimse girmiyor yayınıma bu nasıl bir şey arkadaş hemen düzeltilmesini istiyorum. me**** haksızlık diye bir şey vardır bunun acilen düzeltilmesi lazım hemen... Durup dururken böyle bir şey çıkıyor.
Tık tok hesabıma önceden 3000 bin kişi katılırdı saatte şu anda 200 kişi katılıyor kullanıcı adımı değiştirdim diye mi öyle oldu? Yaşım 18 ve yaş kısıtlamasından dolayı yasak yedim 1 hafta ne yapmam gerekir boşu boşuna ya hesabım dil***n34.
Ben 33 yasındayım ve canlı yayınım 5. İhlalden sonra kapandım. Bu durumu lütfen düzeltin! Artık canlı yayınımı açmak istiyorum ve bu durumdan çok raha...
TikTok Canlı Yayın Sorunu