TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tiktok Canlı Yayın Sorunu!

Zeynep
Zeynep 03 Şubat 2021 22:40

83k takipçim var, canlı yayınlarım izlenmiyor, engel mi var onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun. O kadar emek verdim boşuna gitmesin sizden ricam  videolarım ve canlı yayınım artık izlensin. 1 k takipçisi olan bile 100 kişi izlenirken ben neden 6 kişi yayın yapıyorum.

26 Şubat

TikTok Canlı Yayın İhlali

1 haftadır TikTok'a giremiyorum birden bire anlamsız bir şekilde canlı yayın engelli yedim 1yıla kadar giriş yapamam diye sınırlandırma diye bir mesaj aldım lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler lütfen bana dönüş yaparsanız sevinirim

TikTok Canlı Yayın İhlali
28 Aralık 2022

Tiktok Canlı Yayın İtirazı

Canlı yayındayken bir şey söylemeden yayın banı veriyor. Gerçekten artık bu yayın engelleri sen sıkıldım çok maruz kalıyoruz artık buna bir çözüm bulursanız herkes için çok iyi olacak 1 kaç şey denedim yine kalkmadı engel yardım ederseniz sevinirim.

20 Ekim 2022

TikTok Haksızca Hesabımı Kısıtladı!

18 Ekim tarihli canlı yayınımda durduk yerde gelip şahsıma, mesleğime, kadınlığıma, dinime bir sürü ağıza alınmayacak küfür, iftira ve tehditlerde bulunan hesaplar dakikalarca filtre olduğu halde nasıl oluyorsa! Buna devam ettiler. Akabinde engeli yedikten sonra kendi yayınlarında arkamdan mesleki i...

1 Yorum

Elsever
Elsever

Bende de o sorun ortaya çıktı canlı yayım ve videolar izlenmiyor🥺