TikTok ile ilgili

Hasibe sonuçtan çok memnun

TikTok Canlı Yayın Açamıyorum

Hasibe
Hasibe 14 Haziran 2022 07:48

Ben canlı açmıştım dün güzel konuşmalar yapmıştım arkadaşlar ile açmıştık birisi gelip spam attı ve 2023 askıya alındı ben itirazı ediyorum. Benim bir suçum yoktu ama böyle olması beni şaşırttı. Açıkçası ben itiraz gönderdim sonuç bekleniyor dedi. Ben bu hesap için çok uğraştım lütfen yardımcı olun

1 hafta önce

TikTok Yayın Askıya Alma

TikTok müşteri hizmetleri hesabım haksız yere ban yedi tam 1 sene askıya alındı yayın açamıyorum bu nasıl bir iş emek veren insanların hesaplarını 2 dakika başlatıyorsunuz banlanma sebebimde 18 yaş gerekiyormuş. Kimliğimin fotoğrafını attığım halde açılması lütfen yardımcı olur musunuz

TikTok Yayın Askıya Alma
1 hafta önce

TikTok Canlı Yayınımın Kısıtlamasının Kaldırılmasını İstiyorum!

Sayın TikTok yöneticileri sizden ricam canlı yayınımın kısıtlamadan kaldırılması suçlandığım konu bu TikTok'ta çok var neden ben Yayın esnasında uyarılmadan askıya alındım. Bu haksızlık ve doğru bulmuyorum. Sizden ricam canlı yayınımın tekrar aktive edilmesi lütfen 🙏

TikTok Canlı Yayınımın Kısıtlamasının Kaldırılmasını İstiyorum!
3 hafta önce

TikTok Hesabıma Giremiyorum Ama Hesabım Mevcut!

TikTok hesabımdan kendi kendine çıkış yapıldı ve asla giremiyorum. Numaramı yazıp kod gönderiyorum hiçbir cihazdan şifremi sıfırlıyorum olan şifremi de kabul etmiyor bu nasıl bir şey böyle lütfen çözüm bulur musunuz. Defalarca rapor gönderdim hiçbir çözüm olmadı. Hesabımın neden askıya alındığını bi...

1 Yorum

Sehriyar
Sehriyar

Şiir videosu yükledim önce sesini kapattılar, tekrar yükledim yi e sesi kapandı. Haber uyarısı geldi, spama düştüm hale uğraşıyorum. Problem çözülmek bilmiyor