Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tiktok Benim Adıma Hesap Açılmış ,uygunsuz Mesaj Yazıyorlar

Günlük
Günlük 21 Ocak 00:37

Benim adıma hesap açılmış ve beni taklit ediyor, insanları yanıltıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Çünkü aile sorunlarıma yol açtı, acilen kapatılmasını istiyorum ve benim fotoğrafımı profil yapmış çevrem benim hesabım olduğunu zannediyor beni taklit ediyor. Lütfen hesap kapatılsın annem babam rahatsızlandı herkese uygunsuz mesaj atıyorlar. Rica ediyorum hesap kapansın se****42 hesap kapatılsın

22 Aralık 2022

TikTok Taklit Eden Hesabı Kapatma

Başka birisi benim tık tok hesabımı kullanıyor benim haberim olmadan ve yalan yanlış isim katıyor bunu acil kapatmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim acilen destek verir mısınız TikTok hesabı duygu. Sonmez. 45 hesap bu kapatırsanız memnun kalırım

14 Ağustos 2022

TikTok Beni Taklit Ediyor

Benim adıma hesap açılmış şikayet etmeme rağmen hala duruyor ve bu çok can sıkıcı lütfen beni taklit eden kişinin hesabını kapatın benim adım e** H***n ve bu beni rahatsız etmektedir birçok kez bildirim gönderdim rapor ettim bir sonuç yok bu böyle!

24 Kasım 2022

TikTok Adıma Hesap Açıldı

Benim adıma hesap açılmış ve beni taklit ediyor insanları yanıltıyor olabilir ve bu beni rahatsız ediyor. Çünkü aile sorunlarıma yol açtı acilen kapatılmasını istiyorum ve benim fotoğrafımı profil yapmış çevrem benim hesabım olduğunu zannediyor beni taklit ediyor.