TikTok Banka Hesabıma Bloke Koymuş

Benim TikTok'ta adım v*** Sandık resmimde var ve sandıklardan jeton bana hiç çıkmıyor. Çabuk sandık açıyorum, ama boş çıkıyor. Bunun düzelmesini istiyorum. Boşuna internetim gitmesin. Başka birisine bir sürü jeton çıkıyor. Bunun kısa sürede düzelmesini istiyorum.
14 yaşında ki kız kardeşim sürekli olarak banka hesabımdan jeton alımı yapmış 70 bin liralık jeton almış bu sorunu çözebilirsiniz bankaya gittim bizim yapabileceğimiz bir şey değil dediler. Araştırdım ve bu siteyi gördüm. Lütfen yardımcı olur. musunuz. Onlar benim beyaz eşya paramdı lütfen yardımcı ...
Sayın TikTok lütfen yardım edin çocuğum benden habersiz banka kartım telefonda kayıtlıymış ve oğlum yanlışlıkla TikTok ta jeton satın alma işlemi yapmış geri ödeme yaparsanız minnettar olurum ödemeyi yapmazsanız bu ay zor durumda kalırım geri ödeme istiyorum lütfen
TikTok'tan jeton ® aldım, para çekilmiş 32 TL. Fakat banka hesabıma bloke koymuş TikTok. Hesabımdaki parayı kullanamıyorum. Bu nasıl olabiliyor hem parayı çekip hem nasıl banka hesabıma bloke koyabiliyor. Böyle bir şey nasıl olabilir. Ben hesabımdaki parayı kullanmıyorum