Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok Bakiyemden Paramı Çekemediğin İçin.

Miralp
Miralp 25 Mart 2022 20:42

Alpaslan. Baba Hesabımdan Para Çekimi Yapılamıyor olağan Dışı İşlemler Tespit Edildi Diyor Ben bayağıdır TikTok'a Para Yükleyip Para Çeken Bir Yayıncıyım Kiramı buradan Geçirmekteyim Hesap Detaylarımı para Giriş Çıkışlarını Kontrol Edebilirsiniz Böyle Bir Konuyla Karşılaştım Çok Acil Bir Şekilde ilgili birimlerle Çözülmesini Talep Etmekteyim kullanıcı Adım alpaslan. Baba.

12 Şubat

TikTok Para Çekme Hatası

TikTok hesabımda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok kullanıcı adım: kartalice986 lütfen yardımcı olur. Musunuz o kadar emeğim çabam var daha önce başka sebeplerden gitti bu sefer gitsin istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum...

31 Ocak

TikTok Bakiye Çekemiyorum Para Çekme İşleme Koyulamıyor

Para çekme işleme koyulamadı diyor ve tekrar deneyiniz diyor TikTok'tan paramı çekemiyorum. Bakiyem var 150 dolar ama çekemiyorum. Lütfen yardım? Ne yapmalıyım? PayPal ve banka hepsini denedim olmuyor aynı hatayı alıyorum. @kimsesizbirissi kullanıcı adım

07 Temmuz 2022

Tiktok Canlı Yayın Kazancımı Çekemiyorum

TikTok'ta paramı çekmek için bakiye bölümüne girdim para çek butonuna bastığım zaman hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik uyarısı aldım bunun düzelmesini istiyorum. Gereğini yapacağım eğer düzelmezse avukatıma gereğini yaptıracağım.

• profile
1 Destekçi
11 Nisan 2022

TikTok Tanıt Özelliğinin Çekim Bakiyesi

TikTok tanıt özelliğinin tanıtımlarından ayarlar ve bilgi seçeneğinden çekim bakiyesi kısmından para çekme yaptım ama hala hesabınıza transfer etmek birkaç gün sürebilir diyor.. TikTok'a yardım mesajı yolladım ama dönen olmadı.

TikTok Tanıt Özelliğinin Çekim Bakiyesi