TikTok ile ilgili

TikTok Asgari Yaş Şartı

Gg Ali
Gg Ali 27 Ekim 2022 21:44
TikTok Asgari Yaş Şartı

Hesabımda yayında asgari yaş şartı banı geldi ve yayınım bir yıl ban yedi. Mart 22'de 18 yaşıma gireceğim TikTok'a yayın itiraz kısmına girdim geri bildirim yazdım fotoğrafımı kimlik fotoğrafımı ve bir kağıda kod yazmamı söylediler. Bende yaptım attım ve sonuç yüzünüz kimliktekiyle uyuşmuyor diyor. Büyümüş değişmiş olabilirim yani itirazımı ettikten sonra bir daha yayın için itiraz butonu gelmedi.

4 gün önce

Girdiğim Alıcı Adının TikTok'da Doğrulanan İsimle Eşleşmemesi

TikTok'ta para çekmek için hesap ekleyemiyorum. Girdiğiniz alıcı adının TikTok'ta doğrulanan isimle aynı olmaması sorunu var. Yardım ederseniz sevinirim, o kadar uğraştım çözemedim. Problemin sebebi kimliği yanlış doğrulamam olabilir mi? Oysa kimliğimi tekrar doğrulayabilir miyim?

Girdiğim Alıcı Adının TikTok'da Doğrulanan İsimle Eşleşmemesi
1 hafta önce

TikTok Kimlik Doğrulama Hatalı

TikTok'ta kimlik doğrulamam hatalı, başka bir isim daha yazıyor; ödemeyi almada sorun yaşıyorum. Bunu nasıl hallederim? Kiminle iletişim kurabilirim? Yardım ederseniz sevinirim. Benim ismimle beraber ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Bu benim hatam mı yoksa?

TikTok Kimlik Doğrulama Hatalı
1 hafta önce

TikTok'ta Kimlik Doğrulama

Ben TikTok'ta para çekemiyorum. Kimlik doğrulama istiyorlar ve bütün kimlik bilgilerimi girdim ama yine eşleşmeyen noktalar var diyorlar. Hayatım orada paralarımı alamıyorum. Lütfen yardımcı olun. TikTok kullanıcı adım farklı, gerçek ismim farklı. Nasıl yapacağız?

TikTok'ta Kimlik Doğrulama

1 Yorum

Merve
Merve

Ben de 25 yaşındayım fakat 3 hesabımda da yaş ihlali sebebiyle canlı yayınlarım 1 yıl engellendi sen bir sonuç alabildin mi?