TikTok 2 Faktörlü Kimlik Doğrulama Sorunu

TikTok eski numara kod gidiyor giriş yapamıyorum yardımcı olun lütfen kimliğim ekte. TikTok kullanıcı adım adalet. O6. Birden hesabımdan çıkış yaptı ve kod eski numarama gidiyor. Mail adresiyle giriş yapmaya çalışıyorum ama yine eski numarama kod gidiyor.
Bende de aynı şekilde oldu 13 yaşından küçüksünüz diye uyarı geldi doğrulamak için kimlik fotoğrafı yüzümün fotoğrafını isteyince güvenemedim asla giriş yapamıyorum uygulamaya tüm videolarım falan silinecek mi şimdi TikTok'a yazmak için nereden yazabilirim uygulamaya da giriş yapamıyorum
Eski TikTok hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. İki kademeli doğrulama kodunu bilmiyorum ne yapsam giriş yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz. Hesap tamamen bana aittir. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Cihaz bilgileri kabul etmiyor. Tanınmayan cihazdasın uyarısı alıyorum her seferinde
Merhaba ben uzun zamandır TikTok kullanıyorum her şey güzel gidiyordu ve sıkıntı yoktu taki düne kadar dün saat 10 sularında hiçbir müdahalede bulunmadığım halde hesabın kendi kendine çıkış yapacağına dair bildirim geldi. İl k basta normal karşıladım fakat sorunu çözemedim. Eski telefon numarası kay...
Merhaba. TikTok hesap şifremi unutum numara ile giriş yapınca başka hesaba giriyor giriş yapamıyorum. Tel. Numaramı değiştirmedim ama Hesabın şifresini unuttum eski hesabıma giriş yapamıyorum hesapta eski videolar var lütfen yardımcı olur musunuz hesap ismi @j. Ramo01
TikTok bir anda beni hesaptan attı. Yeniden giriş yapmaya çalıştım. Olmadı şifremi e postam sayesinde değiştirdim bu sefer 2 yıl önceki numarama SMS ile kod gitti ama o koda ulaşmamın imkanı yok her yolu denedim giriş yapamıyorum. Arayabileceğim bir numara bile yok çözümünü bilen var mı