Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TikTok ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

TikTok 18 Yaş Üstü Olmama Rağmen 1 Yıl Yayın Banı

Cemal
Cemal 24 Aralık 2022 03:26

Merhaba Hesabım. 18. Yaş üstü olmama rağmen 1 yıl ban. Yedi. İtiraz ettim kalkmadı efekt kullanıyorum o yüzden herhalde kimlik fotoğrafımı. Atıyorum size lütfen yardımcı olur musunuz?

K. Adı _cemalcan27 (365K)

profil linki. www.tiktok.com/@_cemalcan27

27 Ekim 2022

TikTok Asgari Yaş Şartı

Hesabımda yayında asgari yaş şartı banı geldi ve yayınım bir yıl ban yedi. Mart 22'de 18 yaşıma gireceğim TikTok'a yayın itiraz kısmına girdim geri bildirim yazdım fotoğrafımı kimlik fotoğrafımı ve bir kağıda kod yazmamı söylediler. Bende yaptım attım ve sonuç yüzünüz kimliktekiyle uyuşmuyor diyor. ...

TikTok Asgari Yaş Şartı
  • profile
1 Destekçi
2 hafta önce

TikTok Jeton Toplayamıyorum Ne Yaparsam Yapayım Olmuyor

TikTok'ta önceden sandıktan jeton topluyordum şimdi 15 gündür yayında 200 lük 200 kişiye sandık atılıyor yayında 25 kişi olmasına rağmen çıkmıyor bir türlü sorunu çözemedim. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen yardim edin

2 hafta önce

TikTok Yaşım Büyük Ama Yayın Açamıyorum

Yayın açamıyorum. Yayın açamıyorum yaşım büyük olduğu halde. Neden böyle oluyor. Lütfen yayın açmak istiyorum ben. Yaşım 20. Ama yayın açamıyorum bir türlü yani. Bize zahmet. Yardım edin ya. Engel falan da yememişim. Sadece yaş alakalı ama yaşım 20. 20.

Can
25 Şubat

TikTok Para İadesi İstiyorum

Sayın TikTok lütfen yardım edin çocuğum benden habersiz banka kartım telefonda kayıtlıymış ve oğlum yanlışlıkla TikTok ta jeton satın alma işlemi yapmış geri ödeme yaparsanız minnettar olurum ödemeyi yapmazsanız bu ay zor durumda kalırım geri ödeme istiyorum lütfen

25 Şubat

TikTok Sandığı Boş Çıkıyor

Bana TikTok'taki Hazine kutusundan yanı Atılan Sandıklar Boş çıkıyor yayında kimse yok yine vermiyor bunu düzeltin lütfen yardımcı olun düzeltin artık haber bekliyorum sizden insanlar buradan para kazanıyor ve mağdurum su an bu durumla ilgilenirseniz çok sevinirim.