TikTok ile ilgili
2 Destekçi

Paramı Çekemiyorum Yardımcı Olur Musunuz

Makbule
Makbule 05 Aralık 2022 10:43

Tiktoktaki param ®ı çekemiyorum bütün banka hesaplarım silinmiş param içeride kaldı rica ediyorum yardımcı olur musunuz TikTok'a şikayetimi bildirdim hala mesaj gelmedi banka bilgilerine başka ülkeler çıkıyor turkiye çıkmıyor yardımcı olur musunuz mümkünse

2 Destekçi

23 Şubat

Girdiğiniz alıcının TikTok'ta doğrulan kişi olduğundan emin olun uyarısı alıyorum sürekli. Tiktoktaki kimlik bilgilerim ve banka bilgilerim bana ait ama soyadı eşleşmiyor diyor ve banka hesabı eklemiyorum 1 Aydır bu sorun devam ediyor. Rapunzel_o6 nick

TikTok IBAN Ekleme Sorunu!
1 Destekçi
20 Ocak

TikTok Hesabından Para Çekme Si

TikTok 16 Ocak 2023de Kredi kartı hesabından 6597.77 TL para çekilmiştir. TikTok hesabım yoktur bilgim dışında olmuştur. Paramın iade edilmesi ni istiyorum. Bankam QNB Finansbank onay ya da harcama ile ilgili bilgi mesajı gelmedi. Bu şekilde olmaması lazım

09 Aralık 2022

TikTok Hesabıma Annemin Banka Hesabı Eklenmiş Ve Jeton Alınmış

TikTok uygulamasına küçük oğlum benim bilgim olmadan ödemeler yapmış geri ödeme istiyorum eğer mümkünse çok araştırdım sanırım buradan yapılıyormuş lütfen yardımcı olun. Durumum zaten kötü bir de bunca ödemeyi görünce çok zora girdim rica ediyorum annemin ba ka hesabi eklemiş

1 Destekçi

1 Yorum

Bende de aynı sorun var çözebildiniz mi