Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Para Çekme Yardımcı

215 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Ali
3 hafta önce

TikTok Kimlik Doğrulama Hatası

Merhaba TikTok yöneticileri hesabımı kısa sürede milyon izlenme ve canlı yayında binlerce kişiye yayın yaparak hizmet sunuyorum fakat kimlik doğrulamada sürücü belgesi yüklerken isim sanırım yanlış algılanmıştır ad ve soyad kısmında t. C. Kimlik no ile algılanmış ben ise sadece adımı yazdığım için h...

3 hafta önce

Tiktok Para Çekmesi

Tik tok uygulaması defalarca hesap kartımdan para çekmiş. Bu konuda bana yardımcı olmasını rica ederim. Kirada oturan birisiyim asgari ücretle çalışıyorum.

24 Şubat

TikTok Telefon Numaramı Değiştiremiyorum

TikTok hesabımda eski numaram olduğu için telefon numaramı değiştiremiyorum eski telefonuma kod gidiyor bu sorunu ortadan nasıl kaldıra biliriz TikTok'tan kazandığım paraları çekemiyorum lütfen bana yardımcı olum eğer bu sorun ortadan kalkarsa çok mutlu olurum

Ali
01 Şubat

TikTok Telefon Numaramı Değiştiremiyorum

TikTok hesabım eski telefon numaramın üstüne kayıtlı para çekmek için kod alamıyorum yardımcı olur musunuz? ... ... ... ... Şikayetim bu kadar uzun bir şey yok neden 250 karakter yazmak zorundayım bilmiyorum ama yinede saçma şeyler yazıyorum iyi çalışmalar

29 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'tan parayı çekemiyorum hesap bilgileri geçersiz başka bir hesap deneyin ya da daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin diyor hiçbir şekilde hiçbir hesabımla para çekemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Kaç gündür tiktokun sayfasına yazdım. Sorun çözülmedi

25 Aralık 2022

TikTok Eski Numarama Kod Gidiyor

TikTok hesabımda eski kullanmadığım numaram kayıtlı numara kapandığı için çıkartıyorum hesapta bulunan numaranın kaldırılmasını istiyorum numara yüzünden para çekme işlemini bile gerçekleştiremiyorum bir an önce yardımcı olursanız sevinirim... Djdnhdurhrb

TikTok Eski Numarama Kod Gidiyor
20 Aralık 2022

TikTok Para Çekemiyorum Yardim

TikTok'tan parayı çekemiyorum hesap bilgileri geçersiz başka bir hesap deneyin ya da daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin diyor hiçbir şekilde hiçbir hesabımla para çekemiyorum bilen varsa bir yardımcı olursa cik sevinirim teşekkürler

14 Aralık 2022

Payoneer Hesabını TikTok A Bağlayamıyorum

Payoneer hesabı açtım ama TikTok a bağlayamıyorum sürekli hata veriyor. E posta olarak bağlandığını söylüyor ama TikTok'ta görünmüyor parayı çekemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Algeriadan bağlanıyorum her şeyi de doğru yaptım nasıl olmaz anlamıyorum.

14 Aralık 2022

Para Çekemiyorum Tik Tok Tan

Tiktoktaki paramı çekemiyorum bütün banka hesaplarım silinmiş param içeride kaldı rica ediyorum yardımcı olur musunuz TikTok'a şikayetimi bildirdim hala mesaj gelmedi banka bilgilerine başka ülkeler çıkıyor turkiye çıkmıyor yardımcı olur musunuz mümkünse acil ihtiyacım var

05 Aralık 2022

Paramı Çekemiyorum Yardımcı Olur Musunuz

2 Destekçi
29 Kasım 2022

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

videoplayer-icon

TikTok uygulamasında eski telefon numaram kayıtlı ve eski telefon numarama erişimim yok bu yüzden hesabımdan numarayı kaldıramıyorum. Para çekme işlemi yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun telefon numarama kod gitmeden değiştirmem mümkün mü lütfen yardımcı olun TikTok hesabım @sekerlayq1

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

TikTok Para Çekme Yöntemi Gözükmüyor

Para çekme yönteminde Türkiye için hiçbir şey gözükmüyor ve paramı çekmiyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? #(! #(#? #(₺(₺+₺+₺(#! ₺! ₺! ₺+₺+_+"(₺(₺(_(₺++*(₺(₺+_+₺((34+₺(38(! ₺! ₺(38#(#! ₺+_(38283(4883(₺(_(4(₺((₺4((_84(₺((#3((4488388283(₺(_(_(+₺

TikTok Para Çekme Yöntemi Gözükmüyor
2 Destekçi

TikTok Kendi Paramı Çekemiyorum

Para çekme işlemi yapacağım sırada verilen talimatları uyguladığım zaman seçeceğim ülkeler arasında turkiye göstermiyor o yüzden bankayı da göstermiyor ne yapmam gerekiyor acil bir şekilde bana nasıl yapılacağı konusunda ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olun lütfen

3 Destekçi

Tiktok İzlenme Ve Para Çekme

TikTok'ta eskiden gönderilerim keşfet oluyordu sürekli ama şimdi asla izlenmiyor. Keşfetimi açar mısınız lütfen. Paramı da çekemiyorum üstelik. İsmim @i*** para çekme olayı da çözülse artık mükemmel olacak. İhtiyacım var ve çekemiyorum. Yardımcı olun artık.

12 Kasım 2022

TikTok Para Çekme Hata Sürekli!

TikTok'Tan paramı çekemiyorum sürekli hata veriyor düzelmesini rica ederim para çekme bölümünde hata genellikle 1 ay oldu halen çekemiyorum sürekli hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim TikTok e-postaya bildirim veya TikTok'ta haberdar olmak isterim.

TikTok Para Çekme Hata Sürekli!
10 Kasım 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'ta her zaman para çekebilirken artık komple herkeste mi sorun var yoksa sadece benim hesabımda mı? Para çekme sorunu yaşıyorum işlem gerçekleştirilemedi diyor bir haftadır düzelmedi hala ne zaman düzelir yardımcı olur musunuz lütfen veya ne kadar daha böyle gidecek

07 Kasım 2022

Tiktok Banka Hesabımdan Para Çekmiş

TikTok benim bilgim olmadan Garanti Bankası hesabımdan gecenin 1 de 3500 TL para çekmiş benim bilgim dahili dışında gerçekleşen bir olay lütfen gereğinin yapılmasını istiyorum. Asgari ücretle çalışan birisiyim TikTok'a 3500 para verecek kadar saf değilim lütfen gözünüzü seveyim ne yapmam gerekiyor y...

20 Ağustos 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

Para çekme işlemi yaptım işleniyor diyor param hala hesabıma yatmadı. 4 ay önce para gönderdim karta hala işleniyor da kalan paralarım hala işleniyor gelmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz emek veriyoruz burda kazandığımız 3.5 kuruşa ihtiyacınız yoktur herhalde. Geçmişten gelen hala yatmayan paralar...

11 Ağustos 2022

TikTok Para İşleniyor Diyor Hesabımda Gözükmüyor

Para çekme işlemi yaptım işleniyor diyor param hala hesabıma yatmadı. Geçen aylardan da kalan paralarım hala işleniyor gelmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz emek veriyoruz burda kazandığımız 3.5 kuruşa ihtiyacınız yoktur herhalde. Geçmişten gelen hala yatmayan paralarım var.

Doğan sonuçtan çok memnun
Doğan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör