Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Para Çekemiyorum

772 Şikayet
Şikayet Sıralaması
06 Aralık 2022

TikTok Karttan Para Çekilmiş

Benim dön gece kartımdan yanlışlık la hesabından jeton alınmış bu paramın geri iade sini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler saygılar sunuyorum sizden gelen haberi bekliyorum çünkü ailemle sorun yaşıyorum lütfen selamlar Saygılar

05 Aralık 2022

Tiktok Onaysız Paramı Çekimi

Sürekli banka hesabımdan TikTok live onaysız para çekiyor. Bir an önce bunun durmasını ve para iadesini istiyorum. Şu ana kadar yaklaşık 17 dolar çekti. Hâlâ da onaysız bir şekilde paramı çekiyor. Lütfen bir an önce paramı iade etsinler ve bir daha paramı çekmesinler.

02 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok banka hesaplarımı kabul etmiyor. Payoneer ve PayPal banka hesabı kabul etmiyor. Bir aydır ben bu sorunu yaşıyorum.

01 Aralık 2022

TikTok'ta Paramı Çekemiyorum

TikTok'ta hiçbir sebep yokken birden banka bilgilerim devre dışı bırakılmış para çekemiyorum yeni IBAN ekleyemiyorum çünkü Türkiye para çekme bölümünde görünmüyor madem paramızı çekemiyoruz bilgi verin. Ona göre yayın açıp vakit boşa harcamayalım. Bilgi veren de yok böyle saçma bir şey görmedim. Böy...

30 Kasım 2022

TikTok Hesabım Engellendi Paramı Çekemiyorum

Medium852 hesabım haksız yere engellendi hesapta para var çekemiyorum şu an giriş bile yapamıyorum çünkü yanlış hesap diyor bu sorun çözülsün en azından paramı çekmek istiyorum o kadar emek verdim insanların emeği bu kadar hafife alınmamalı tek isteğim paramı çekmek istiyorum

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

videoplayer-icon

TikTok uygulamasında eski telefon numaram kayıtlı ve eski telefon numarama erişimim yok bu yüzden hesabımdan numarayı kaldıramıyorum. Para çekme işlemi yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun telefon numarama kod gitmeden değiştirmem mümkün mü lütfen yardımcı olun TikTok hesabım @sekerlayq1

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

Tiktok Payoner'den Para Çekemiyorum

TikTok üzerinden Payoneer'e para çektim ama TikTok parayı Payoneer'e aktardı fakat hala hesaba para düşmedi inceleme altında diyor. 24 saat oldu hala geçemedi para lütfen yardımcı olun, çünkü mağdur durumdayız ve çoğu kişi böyle ne zaman düzelir ve ne yapmam gerek?

TikTok'tan Paramı Çekemiyorum

Kaç hafta oldu TikTok ne zaman düzelecek paramı çekemiyorum şu anda bir işe de giremiyorum o paraya göre plan yapmıştım. Cidden bu kadar bekletmeniz çok fazla acil çözülsün artık. TikTok. Bilgisi olan yorum yapabilir mi veya IBAN dışında başka para çekme yolu varsa anlatabilir misiniz rica etsem.

26 Kasım 2022

TikTok Türkiye Bankası Yok Para Çekemiyorum

Türkiye bankası yok para çekemiyorum. Hayır yoksa neden canlı açtırıyorsunuz o zaman bize. 1 haftadır uğraşıyorum ama yok. Bir an önce düzeltilmesini rica ediyorum. Sadece buradan kazanç sağlayanlar var bir işi yapıyorsanız düzgün yapın rica ediyorum bir an önce ilgilenilsin bu durumla.

22 Kasım 2022

TikTok Parası Yattı Fakat Beklemede Günlerdir

Ne biçim uygulama ya. Bulaştığıma pişmanım. TikTok'tan para çekemiyorum herkes bunu konuşuyor diye yükledim. TikTok'tan para buraya geldi fakat bu siteden çekim olmuyor günlerdir inceleme altında beklemede diyor. Bir de güvendik tüm bilgilerimizi paylaştık inşallah başımıza bir iş gelmez. Parada yat...

3 Destekçi
21 Kasım 2022

TikTok Para Çekemiyorum!

TikTok'tan paramı çekemiyorum Türkiye bankaları silinmiş bizlere gareziniz mi var ne bu ya madem paramızı çekemeyeceğiz neden canlı yayın açmamıza izin veriyorsunuz 10 saat kafa patlatıyoruz orada bir an önce bu sorunu kaldırın lütfen bunlarla uğraşmak istemiyorum araştırmadan bıktım.

2 Destekçi
21 Kasım 2022

Para Çekildi Jeton Gelmedi

Arkadaşıma jeton yükledim kartımdan para çekildi ama kendisine jeton gelmedi bu sorunu bir an önce çözmenizi rica ediyorum böyle sorumsuzluk olmaz ki bu nedir koskoca uygulama böyle hatalar yapmamalı insanları mağdur etmek ne kadar basit geliyor size.

Gülay'ın Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ediyorum”

Gülay Şikayetini Yayından Kaldırdı

TikTok Para Çekme Yöntemi Gözükmüyor

Para çekme yönteminde Türkiye için hiçbir şey gözükmüyor ve paramı çekmiyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? #(! #(#? #(₺(₺+₺+₺(#! ₺! ₺! ₺+₺+_+"(₺(₺(_(₺++*(₺(₺+_+₺((34+₺(38(! ₺! ₺(38#(#! ₺+_(38283(4883(₺(_(4(₺((₺4((_84(₺((#3((4488388283(₺(_(_(+₺

TikTok Para Çekme Yöntemi Gözükmüyor
2 Destekçi

TikTok Ülke İsmi Çıkmıyor

Para çekerken ülke seçmemiz gerekiyor banka hesabı için birçok ülke çıkarken neden Türkiye çıkmıyor yardımcı olur musunuz lütfen para çekimi yeni acildi uzun zamandır çekemiyorduk ve şu an çekmeye çalışıyoruz ama ülkemizin ismi çıkmıyor maalesef yardımcı olur musunuz

TikTok Ülke İsmi Çıkmıyor
3 Destekçi

Tiktok İzlenme Ve Para Çekme

TikTok'ta eskiden gönderilerim keşfet oluyordu sürekli ama şimdi asla izlenmiyor. Keşfetimi açar mısınız lütfen. Paramı da çekemiyorum üstelik. İsmim @i*** para çekme olayı da çözülse artık mükemmel olacak. İhtiyacım var ve çekemiyorum. Yardımcı olun artık.

Tiktok Para Çekme Sorunu

Para çekme sorunu ne zaman düzelecek bilgi 3 haftadır çekim olmuyor bilgi ala bilir miyiz lütfen hiçbir bilgi yok açıklamada yok miyor maalesef ne kadar sürecek daha yeter artık. TikTok bizim ducum7z ne yeter artık düzelt bu dutumu artık haber bekliyor herkes.

16 Kasım 2022

TikTok Para Çekememe Sorunu

TikTok para çekemiyorum kaç haftadır böyle belki 1 aydan fazladır ne zaman düzelecek. Bir sürü kişi de aynı sorunu yaşıyor bir çözüm bulunması lazım bekliyoruz ne zaman düzelecek lütfen bir dönüş yapın bekliyoruz böyle güzel bir platforma yakışmadı bu sorun.

4 Destekçi
16 Kasım 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'tan para çekemiyorum lütfen bir an önce düzeltilsin insanlar emek harcıyor zaman ayırıyor bu platforma lütfen düzeltilsin artık geçimini bu platformdan sağlayan insanlar var ben gibi emekleri boşa gitmemeli insanların 2 haftadır çekmeye çalışıyorum ama şu anda gerçekleştiremiyoruz diyor...

4 Destekçi

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör