TikTok Fazla Para Çekiyor
TikTok hesabımdan 2,99 TL tutarında bir işlem gerçekleştirmek istedim. 238,08 TL çekilmiş. Paramın iadesini istiyorum.
Google TikTok diye bir yerden bilgim dışında, kayıtlı olmama rağmen Yapı Kredi Bankası kredi kartımdan 16 01 2023 tarihinde 1.69₺,137.00₺,182.00₺,182.00₺ para çekilmiştir. Bankanın mesajla uyarısı üzerine ben böyle bir alışveriş yapmadığını bankaya bildirdim Müşteri hizmetleri ile görüşüp kartımı ip...
TikTok hesabımdaki bakiyemde bir miktar para vardı, bir kısmını banka hesabıma çekmek istedim fakat TikTok'tan banka hesabıma yatırmak istediğim para gelmedi, banka havalesi ile canlı yayın hediyelerini çekme problemi yaşıyorum, saatlerdir işleniyor yazıyor fakat bir türlü hesabıma para yatmadı, sor...
Düpedüz yanıltıldım TikTok hem para çekemiyorum, hem de takipçi şahısa hediye göndermek istedim hediyeleri TikTok çekti ama göndermek istediğime gitmemiş lütfen rica ediyorum sizden hakkımı istiyorum. TikTok öyleyse kaldırılmasını istiyorum beni kimse yanıltamaz mahkemeye kadar sürer bu işlem.
TikTok hesabım çalındı 262 dolar param çekildi. Şu an işleniyor gözüküyor işlemin iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum.
TikTok Google jeton yükledim kartımla hesabımdan para çekildiği halde yükleme yapılmadı 350 jeton yükledim bakiye sıfır bu bir yanıltmadır başka bir şey değil dekontum var şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na milletin parasını alıp jeton vermiyorsunuz.
Google TikTok live adlı bir şey izinsiz onaysız para çekiyor. Nasıl nasıl para elde etmektedir? Kredi kartı bilgilerine nereden erişiyor? Onay olmadan mesaj gelmeden nasıl para çekiliyor hesaptan? Bir an önce çektikleri paraları hesaba göndersinler!
TikTok hesabımdan para çekilmiş dün gece telefon küçük kardeşimdeydi açma kilidinde parmak izi vardı, okuma yazma bilmediği için. Nasıl onun parmak izine göre satın alımı yaparsınız ücret iademi istiyorum bir sürü para gitmiş ağlayacağım sinirden az kaldı. Lütfen yardım edin
TikTok 11 ka jetonum vardı para çekemiyordum ve bunu jetona çevirdim. 11 ka jetonum vardı ve **tan **ttie058 adlı kullanıcıya 11 ka jeton attım istemsiz bir şekilde. Jetonlarımın geri iade edilmesini istiyorum. Lütfen 11 ka jetonum gitti tekrar iade istiyorum.
Sorunsuz bir şekilde paramı çekebiliyordum. Dün çektim hala bekliyor diyor. Paramı TikTok hesabıma geri yatırın. Lütfen bu nasıl sorumsuzluk. Normalde anında yatıyordu hiçbir sorun görmemiştim. Paramın iade yapılmasını rica ediyorum. Acilen dönüş sağlayın.
Google TikTok Love tarafından iznim dışı para çekildi. Parça parça Yaklaşık 500₺ tutarında 11.01.2023 saat 19.00-19.30 arası birden fazla işlem yapıldı. Paranın tarafıma iadesini talep ediyorum. İnsanların izni olmadan nasıl habersiz para çekilir anlamış değilim herhangi bir yere abone de değilim üy...
Sorunsuz bir şekilde paramı çeke biliyordum dün çektim hala bekliyor diyor paramı TikTok hesabıma geri yatırın lütfen bu nasıl sorumsuzluk normalde anında yatıyor du hiçbir zorun görmemiştim paramın geri iade yapılmasını rica ediyorum acilen dönüş sağlayın
TikTok tanıtımdan tanıtım yaptım fakat onaylanmadı ama hesaptan para çekildi geri çekme talebinde bulundum para gönderildi olarak görünüyor fakat para 2 haftadır gönderilmedi.
Payoneer'den TikTok'a paramı aktardım çekemiyorum. 40 dolarımı çekemiyorum bunun derhal düzenleyin yoksa şikayet ederim 😡😡😡😡😡
Olağan üstü hesap Tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick www.tiktok.com/@cchsyncc Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...
TikTok'tan parayı çekemiyorum hesap bilgileri geçersiz başka bir hesap deneyin ya da daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin diyor hiçbir şekilde hiçbir hesabımla para çekemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Kaç gündür tiktokun sayfasına yazdım. Sorun çözülmedi
TikTok para çekme bölümünde devre dışı bırakıldı yazıyor ve önceden de para çekme talebim vardı hala beklemede aylar oldu neden insanların emeklerini ve paralarını böyle bir şekilde hiç ediyor TikTok? Bu resmen haksızlık bunu nasıl düzeltirim bir bilgisi olan var mı?
TikTok live diye bir saçmalık Yapı Kredi mobil hesabımdan 350 TL tutarında işlem yapmış ve para koyduğum an çekiliyor sürekli bu nasıl bir saçmalık? Derhal çözüm istiyorum ve paramın iadesini istiyorum. Asla bilgim ve bana ait olan bir işlem değildir.
Haberim olmadan TikTok'tan kredi kartım üzerinden para çekilmiş lütfen yardımcı olun yaklaşık 2400 TL civarından yardımcı olursanız çok memnun olurum kimin nasıl yaptığını bilmiyorum ve şu an mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun muhtemelen benim bilen biri yapmıştır bunu