TikTok'ta kredi kartı aracılığıyla video için reklam tanıtımı satın aldım. Ancak satın aldığım reklam tanıtım ürünü hesabıma verilmedi. Tiktok tarafından onaylanmadı ve paramın geri iade edileceği bildirildi. Ben de videomu geri sildim. 24 saatten uzun bir süre geçmesine rağmen param geri iade edilm...
Merhabalar, Bilgim olmadan kredi kartımdan defalarca ödeme yapılmış ve jeton satın alınmış. Kredi kartından çekilen ücretlerin ekran görüntüleri ektedir. Çocuklarım tarafından yapıldığını düşünüyorum lütfen yardımcı olun. Kredi kartımdan kesilen ücretlerin iade edilmesini önemle rica ediyorum.
Para çekme ayrıntıları
Withdrawal processed
Ödemenin tamamlanması birkaç gün sürebilir
Para çekme işlemi başlatıldı
İnceleme bekleniyor. Para çekme işlemi yapıldı. Ayrıntılı bilgiler
Sipariş No.
BDT7231442424285905665
Para çekme yöntemi
c c c d c
Bakiye (Vergi öncesi tutar)
£40.00
Toplam tutar (Ve...
Google TikTok live iznim olmadan kredi kartımdan 1.70 3 kere tl para çekmiş, Bu basıl bir güvenlik zafiyetidir. Kartım hiçbir internet alışverişine kayıtlı değilken sadece mobil bankacılık kullanıyorken nasıl olur da onayım olmadan para çeker. Paramın iadesini istiyorum
TikTok Live 04-05-2023 de Yapı Kredi hesabımdan benden habersiz ve izinsiz para çekti. Derhal paramın iadesini ve gerekli işlemin yapılmasını istiyorum. Böyle saçmalık olabilir mi benden izinsiz nasıl hesabımdan para çeker 2-3 kere çekmeye çalışmış banka blokaj koymasa hesabı boşaltacak.
Google TikTok live iznim olmadan kredi kartımdan 368 TL para çekmiş, Bu basıl bir güvenlik zafiyetidir. Kartım hiçbir internet alışverişine kayıtlı değilken sadece mobil bankacılık kullanıyorken nasıl olur da onayım olmadan para çeker. Paramın iadesini istiyorum
Merhaba, Yapı Kredi Hesap Kartımdan TikTok 24.04.2023 16:15:11 Tarihinde 183,47Tl Para Çekmiştir Çekilen Tutarın benimle bir alakası yoktur ve bilgim yoktur. Açıklamada yazan Not : "AÇIKLAMA:TikTok promote singapore SG /" Yazmaktadır. Fakat benim bir bilgim yok.
Kredi kartımdan 850 TL lik jeton satın aldım kredi kartımla. Para alındı jetonum. Gelmedi ne yapmalıyım nereye başvuru yapmalıyım bana aydınlatır mısınız lütfen elimde dekont ve parayı yatırdığıma dair belgem var. Tik tok bunu daha önce defalarca. Kişilere. Yapmış.
Kredi kartından bilgim dışında sürekli TikTok uygulamasından alışveriş yapılıyor bu konuda itirazda bulunuyorum ama maalesef banka tarafından red ediliyor bilgim dahilinde dışında yapılan harcama olduğu olduğu için paramı geri talep ediyorum inşallah dikkate alınır.
Google TikTok Live adlı bir şey izinsiz onaysız para çekiyor. Nasıl nasıl para elde etmektedir? Kredi kartı bilgilerine nereden erişiyor? Onay olmadan mesaj gelmeden nasıl para çekiliyor hesaptan? Bir an önce çektikleri paraları hesaba göndersinler!...
Haberim yokken küçük kız kardeşim tarafından kredi kartımdan jeton satın alınmış zaten param yok kredi kartımdan çekmiş çalışmıyorum ödeyemem de lütfen yardımcı olun. Yaklaşık bir 7 8 bin tl arasında gerçekten çok yüksek geri iadesini yapın çok zor durumdayım
TikTok'tan 22 Şubat tarihimde 23.24 saatinde 1700 TL 23.23 te 1700 TL
22.53 te 1214 TL 22.10 da 971 TL
19 şubatta 48 TL, 170 TL, 20 TL, 85 TL kendi Bilgim olmadan kredi kartımdan para kesintisi yapılmıştır. İadesini talep ediyorum. Lütfen iletişime geçin!
Kredi kartımdan haberim olmadan 8.500 TL tutarında para çekildi. Bu işlemi ben yapmadım ve kesinlikle onaylamıyorum lütfen acil bir şekilde işlemin iptalini gerçekleştirin tl olarak toplam yapılan işlem tutarı 8.501.50 TL'dir. Para iadesini ve işlem iptalini istiyorum.
Kredi kartımdan para çekildi
Sayın TikTok iki haftadır kredi kartımdan bilgim dışında jeton alımı gerçekleşmiş lütfen yardım edin. Paramın en kısa sürede geri iadesini talep ediyorum. Çok mağdurum. Haberim olmadan İşlem yapılmıştır. Lütfen rica ediyorum zor durumda kaldım.
Tik tok Yapı Kredi bankamdan hesabından iznim dışı para çekmiştir ayrıca kazdığım jetonlara el koymuştur derhal iadesini istiyorum aksi takdirde gerekli mecralara şikayet edeceğim ve tik tok ve Yapı Kredi bankasına dava açacağım paramın derhal ama derhal iade edilsin
TikTok kimlik bilgilerini neden istiyor kimlik foto önlü arkalı ne yapacak resmi bir kurum değil. Yeni kafasına göre kurallar koyup ne yapmaya çalışıyor. 38 yaşındayım kızımla video çekiyoruz ve bana yaş gereği hesabınız kapatılacak itiraz edebilirsiniz diyor, fakat kimlik bilgileri ya da kredi kart...
TikTok 16 Ocak 2023de Kredi kartı hesabından 6597.77 TL para çekilmiştir. TikTok hesabım yoktur bilgim dışında olmuştur. Paramın iade edilmesi ni istiyorum. Bankam QNB Finansbank onay ya da harcama ile ilgili bilgi mesajı gelmedi. Bu şekilde olmaması lazım
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.