Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Kart Para Çekme

75 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 hafta önce

Tiktok Para Çekmesi

Tik tok uygulaması defalarca hesap kartımdan para çekmiş. Bu konuda bana yardımcı olmasını rica ederim. Kirada oturan birisiyim asgari ücretle çalışıyorum.

4 hafta önce

Epos Google *TikTok Live

Epos Google *TikTok live 334842402 firmasından TikTok kullanmadığım halde kart numaram kopyalanıp bilgim dışında 200 parça parça olmak üzere para çekilmiştir gerekli bankamı arayıp gerekli bilgileri aldığımda kart numaramın kopyalandığı bilgisi verildi gerekli bütün mercilere şikayetimi ileteceğim

Epos Google *TikTok Live
15 Şubat

Haberim Olmadan TikTok'tan Çekim Yapıldı

Kredi kartımdan haberim olmadan 8.500 TL tutarında para çekildi. Bu işlemi ben yapmadım ve kesinlikle onaylamıyorum lütfen acil bir şekilde işlemin iptalini gerçekleştirin tl olarak toplam yapılan işlem tutarı 8.501.50 TL'dir. Para iadesini ve işlem iptalini istiyorum.

Haberim Olmadan TikTok'tan Çekim Yapıldı
31 Ocak

TikTok Bilgim Dışında Kartım Dan Jeton Alınmış

Kredi kartımdan para çekildi Sayın TikTok iki haftadır kredi kartımdan bilgim dışında jeton alımı gerçekleşmiş lütfen yardım edin. Paramın en kısa sürede geri iadesini talep ediyorum. Çok mağdurum. Haberim olmadan İşlem yapılmıştır. Lütfen rica ediyorum zor durumda kaldım.

TikTok Bilgim Dışında Kartım Dan Jeton Alınmış
15 Ocak

Tiktok Jeton Aldım Ama Gelmedi

TikTok Google jeton yükledim kartımla hesabımdan para çekildiği halde yükleme yapılmadı 350 jeton yükledim bakiye sıfır bu bir yanıltmadır başka bir şey değil dekontum var şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na milletin parasını alıp jeton vermiyorsunuz.

14 Ocak

Google TikTok Live Habersiz Para Çekiyor!

Google TikTok live adlı bir şey izinsiz onaysız para çekiyor. Nasıl nasıl para elde etmektedir? Kredi kartı bilgilerine nereden erişiyor? Onay olmadan mesaj gelmeden nasıl para çekiliyor hesaptan? Bir an önce çektikleri paraları hesaba göndersinler!

26 Aralık 2022

Kredi Kartım Üzerinden TikTok'tan Jeton Alımı Geri Ödemesini Talep Edi

Haberim olmadan TikTok'tan kredi kartım üzerinden para çekilmiş lütfen yardımcı olun yaklaşık 2400 TL civarından yardımcı olursanız çok memnun olurum kimin nasıl yaptığını bilmiyorum ve şu an mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun muhtemelen benim bilen biri yapmıştır bunu

18 Aralık 2022

TikTok Bilgim Dışında Coin Satın Almış!

TikTok'ta 3 kez coin satın aldım ve sonrasında bilgim dışında defalarca çekilmiş faturam hep yüksek gelmesi yüzünden fark ettim. Uygulamada hesabı sildim. Sildiğim sürede hala para çekmeye çalışmış uygulama. Ödemesi yapılan coinler yüklü bile değildi. Para iadesi talep ediyorum. Lütfen zararımı tazm...

05 Kasım 2022

Tiktok Kartımdan Para Çekiliyor

Benim QNB Finansbank kredi kartımdan durmadan para çekiliyor Google TikTok ilave diye bir siteden üyeliğim filan yok paramın iadesini istiyorum şu an size yazarken bile çekmeye çalışıyorlar. Benim gibi bir sürü kişi var nasıl bir şeyler yapılmaz.

22 Ekim 2022

TikTok Habersiz Para Çekilme

21.10.22 tarihinde ve 21.10.22 tarihlerinde Google TikTok live den TEB bankası kredi kartımdan 6 kere para çekilmiş benden habersizce 1000 TL den fazla para çekilmiş haberim olmadan gerekli işlemleri başlatacağım paranın iade edilmesini istiyorum şikayette bulunacağım

21 Eylül 2022

TikTok Onaysız Hesabımdan Para Çekilmesi

TikTok live diye bir şirketten gece saatlerinde 2 kere 112.53 TL para çekildi. TikTok'a hiçbir şekilde kartımı kaydetmedim otomatik ödeme talimatı vermedim bana kod gelmedi bir anda çekildi üst üste paramın iade edilmesini istiyorum en kısa sürede çözülsün. TikTok dün akşam. Akşam 21 saat 22 sıralar...

27 Ağustos 2022

Ziraat Kartımdan TikTok'a Bilgim Dışı Para Çekimi

13.07.2022 tarihinden bu yana TikTok Ziraat kartımdan defalarca para çekmiş 1000 lira aşkın. Farkında olmadım hiçbir şekilde işlemler hakkında bilgim yok, Google geri ödeme isteğinde bulundum vermiyorlar iade talep ediyorum aksi takdirde şikayet edeceğim.

• profile
1 Destekçi
Bekir sonuçtan çok memnun
Bekir Şikayetini Yayından Kaldırdı
26 Temmuz 2022

TikTok İzinsiz Para Çekiyor

TikTok benden habersiz benim garanti hesabımdan yaklaşık 2.500 TL paramı çekiyor iade olmaz ise her türlü işlem başlatılacaktır kartları kapattırdım ancak kurtulabildim. İadesini istiyorum insanları bu şekilde yanıltmayın bu şekilde olmaz.

20 Temmuz 2022

TikTok Paramı Hesabıma Yansımadı

Yaklaşık 1 ay önce TikTok'tan fal ve tarot hizmeti için reklam verdim kredi kartımdan 120 küsur para çekildi daha sonrasında TikTok bu reklamı onaylamadığını parayı hesabıma geri yansıtacağını söyledi fakat para hesabıma geçmedi. Bu konu ile ilgilenilmesini ve paranın hesabıma yansıtılmasını istiyor...

01 Haziran 2022

TikTok Kartıma Paramı İade Edin

Selam benim bank kartımdan farklı zamanlarda tık tok oyunları ucun para çekilmiş benim bundan hiç haberim yok sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen para geri verin benim o paraya ihtiyacım var Nedenini ve çözümünü bekliyorum. Teşekkür ederim

07 Mayıs 2022

TikTok Live Ziraat Bankası Hesabından Habersiz Para Çekilmiştir.

Google TikTok live Ziraat banka kartımdan toplam 88 turk lirası para çekmiş. Bunlarla benim hiçbir ilgim yok Bu işlemlerin hepsi 6 Mayıs gece saat 23:30 - 23:40 arası gerçekleşmiştir. Tümünün iadesini talep ediyorum. Bankalar müşterilerine internet üzerinden işlem yapma yetkisi verirken bu tür doğa...

06 Mayıs 2022

TikTok Google Kredi Kartımdan Para Çekmiştir Bilgim Dışında

Kredi kartından TikTok Live de harcama yaptım diye 5 TL ve 20 TL bilgim dışında para kesilmiş bunun geri iadesini istiyorum TikTok Live kullanıcısı değilim çünkü para kesildiği saat ve zamanda uyuyorum haksız yere para mı bilgim dışında kesilmiştir idari bütün yollara başvuracağım.

02 Mayıs 2022

TikTok Kartımdan Para Çekmiş

Banka kartım klonlanarak TikTok üzerinden para çekilmiş ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri bile yok bu ne saçma bir olay benim TikTok'um yok. Ben bu parayı nasıl geri alabilirim. Muhatap bile bulamıyoruz kime ait kim çekmiş bilinmiyor ilgililerin en kısa sure de dönüş yapmasını rica ediyorum

• profile
1 Destekçi
29 Aralık 2022
Nurşah Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör