Merhabalar Google TikTok live hesabımdan iznim olmadan 73 lira çekmektedir. Sadece mobil hesap kullanmama ve hiçbir şekilde TikTok hesabım olmamasına rağmen bu işlemin onay dışı olması tamamen güvenlik sorunudur. Sorunun en kısa zamanda çözülmesini istiyorum.
Tiktoktaki param hala elime ulaşmadı...! 12.02.2023 tarihinde işlem yaptım hala bekliyorum lütfen bir dönüş yapın artık defalarca yazdım bir sonuç alamadım daha ne kadar beklemem gerekiyor anlamış değilim. Hiçbir şekilde dönüş de yapılmıyor bu konu hakkında acil döner misiniz?.
Merhaba TikTok'ta hesabım var kimlik doğrulama istedi. Ben de ehliyetimle doğrulama işlemi yaptım fakat bekarken olan soyadım yazıyor IBAN numarasıda evlendiğim kişinin soy adı yazıyor para çekim yapamıyorum. Soy adı değişikliği yüzünden yeniden kimlik doğrulama yapmak istiyorum. Lütfen yardım edin
Benim resimlerim kullanılarak fake hesap açılmış ve resimleri bugün elime ulaştı hesabın kapatılmasını istiyorum. Videolar resimler adıma kadar her türlü bilgilerim sahte bir hesap üzerinden kullanılıp abone çekip üzerimden para kazanıyorlar. Lütfen gerekli işlemler yapılsın. Benzer birkaç fake hesa...
100 TL'lik reklam verdim ve tanıtımı onaylamadı. Üzerine paramı da iade etmedi gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Paranın tarafıma yatırılmasını istiyorum. Gerekli birimlere arz ederim. Bu işlem ile uğraşan kimse bu konuyla ilgili mağdurlara yardım etmenizi de arz ederim 🙏
Para çekme ayrıntıları
Withdrawal processed
Ödemenin tamamlanması birkaç gün sürebilir
Para çekme işlemi başlatıldı
İnceleme bekleniyor. Para çekme işlemi yapıldı. Ayrıntılı bilgiler
Sipariş No.
BDT7231442424285905665
Para çekme yöntemi
c c c d c
Bakiye (Vergi öncesi tutar)
£40.00
Toplam tutar (Ve...
Merhaba, Tik Tok ta açtığım canlı yayınlardan gelen hediye bakiyelerim Tik Tok tarafından otomatik jetona dönüştürülerek hesabımda ki bakiye sıfırlanıyor. Ayrıca buna rağmen hesapta jeton bile gözükmüyor ve benim bakiyem elimden alınıyor. İlk önce hesabımda ki 2.42 dolar alındı ve bugün de 0.86 dola...
Hesabınızda olağan dişi işlemler tespit ettik yazısı çıkıyor. Bakiye yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İsim Rıdvan kaç gündür uğraşıyorum bir türlü bakiye yükleyemedim bu sorunu çözer misiniz.
Lütfen 10 gün oldu. Hep aynı sorun ile karşı karşıyayım.
TikTok'ta jeton alamıyorum. Başka hesaplara hediye göndermek için kullanabiliyorum sadece. Hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik ve güvenlik nedenleriyle yükleme şu anda yapılamıyor diyor. Lütfen çözüm sağlar mısınız.
Kullanıcı adım : @il***
TikTok Live 04-05-2023 de Yapı Kredi hesabımdan benden habersiz ve izinsiz para çekti. Derhal paramın iadesini ve gerekli işlemin yapılmasını istiyorum. Böyle saçmalık olabilir mi benden izinsiz nasıl hesabımdan para çeker 2-3 kere çekmeye çalışmış banka blokaj koymasa hesabı boşaltacak.
Canlıdan kazandığım parayı nakide çevirip bankama yatırdım 3-5 gün içinde yatacak dedi ama yaklaşık 15 gündür yatmadı lütfen bu konuya bir çözüm bulur musunuz. Yardımınızı en yakın zamanda bekliyorum bayramdan önce aktarım için işlemi başlatmıştım hâlâ para yatmadı
Atatürk'e hakaret
Atana küfürlü hakaret konuşması ve bunu sosyal medyada paylaşarak atamı küçük düşüren hakaret dolu söylemlerden dolayı şikayet etmek istiyorum
Ülkemizi rencide ediyor. Benim canım sıkıldı bu duruma yasal işlem başlamasını arz ederim
Merhaba TikTok para çekmede sorun yaşıyorum. Hesabınızda şüpheli etkinlikler görüldü. Para çekme işleminiz 48 saat beklemede kalacaktır diyor anlamadım. Her şey aynı yerinde böyleyken 1 hafta önce çekmiştim gelmişti neden böyle oldu. Şimdi yardım pls 3 gün oldu. Bu arada
TikTok'ta bir fenomen din ile alay ediyor küfür edici aşağılayıcı hakaretler de bulunuyor çok rahatsız oldum şikayetçiyim gereken işlemlerin yapılmadığını sizlerden diliyorum... Can alıcı Ecele alay etme Kadının değerine alay etme insanların yaratılışına alay etme
TikTok hesabımın e-posta adresi silindi ve 2 kademeli doğrulama yapmıştım. Şimdi nasıl hesabıma erişim sağlayacağım? 4000 takipçim var, az değil ama çok da değil. Yani bir önlem alınsa bunun için, mesela 2. e-posta seçeneği koyabilirler TikTok yetkilileri. Bir an önce işleme başlayın.
Tiktoku silip geri yükledim ama hesabıma bir türlü giremiyorum e posta ile kayıtlı oradan kod için işlemleri yapıyorum ama "tanınmayan bir cihazdasınız. Şifrenizi güvenli bir cihazda sıfırlamayı deneyin." uyarısı veriyor birkaç farklı cihazda denedim hepsinde aynı şeyi söylüyor. Lütfen bu sorunu çöz...
TikTok'ta 21 seviyedeydim ama 1 hafta girmedim, levelim gözükmüyor. Hesabım özel hesapta değil. Lütfen levelimi geri yükleyin. Para atarak level yapıyoruz ama hesabımın kendi kendine işlem yapması beni şaşırtıyor. Bu hatanın bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum.
Hesabımda jeton olmasına rağmen hesabınızda olağan üstü şeyler tespit ettik hatası veriyor. Geri bildirim hâlâ yapılmadı. Acil sonuçlanması arızanın giderilmesini istiyorum. Paramızla işlem yapamıyorum böyle saçmalık olamaz gereğinin acil çözülmesini istiyorum. 10 defa uygulama içi bildirdim ama ger...
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.