Google TikTok Live Habersiz Para Çekiyor!

Tik tok uygulaması defalarca hesap kartımdan para çekmiş. Bu konuda bana yardımcı olmasını rica ederim. Kirada oturan birisiyim asgari ücretle çalışıyorum.
Epos Google *TikTok live 334842402 firmasından TikTok kullanmadığım halde kart numaram kopyalanıp bilgim dışında 200 parça parça olmak üzere para çekilmiştir gerekli bankamı arayıp gerekli bilgileri aldığımda kart numaramın kopyalandığı bilgisi verildi gerekli bütün mercilere şikayetimi ileteceğim
Kredi kartımdan haberim olmadan 8.500 TL tutarında para çekildi. Bu işlemi ben yapmadım ve kesinlikle onaylamıyorum lütfen acil bir şekilde işlemin iptalini gerçekleştirin tl olarak toplam yapılan işlem tutarı 8.501.50 TL'dir. Para iadesini ve işlem iptalini istiyorum.
TikTok Google jeton yükledim kartımla hesabımdan para çekildiği halde yükleme yapılmadı 350 jeton yükledim bakiye sıfır bu bir yanıltmadır başka bir şey değil dekontum var şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na milletin parasını alıp jeton vermiyorsunuz.
Haberim olmadan TikTok'tan kredi kartım üzerinden para çekilmiş lütfen yardımcı olun yaklaşık 2400 TL civarından yardımcı olursanız çok memnun olurum kimin nasıl yaptığını bilmiyorum ve şu an mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun muhtemelen benim bilen biri yapmıştır bunu
Google TikTok live adlı bir şey izinsiz onaysız para çekiyor. Nasıl nasıl para elde etmektedir? Kredi kartı bilgilerine nereden erişiyor? Onay olmadan mesaj gelmeden nasıl para çekiliyor hesaptan? Bir an önce çektikleri paraları hesaba göndersinler!