Merhaba. TikTok hesap şifremi unutum numara ile giriş yapınca başka hesaba giriyor giriş yapamıyorum. Tel. Numaramı değiştirmedim ama
Hesabın şifresini unuttum
eski hesabıma giriş yapamıyorum hesapta eski videolar var lütfen yardımcı olur musunuz hesap ismi @j. Ramo01
TikTok kendi resmimle açtım kendi ismim ve soy ismimin yazdığı hesabıma e-mail ve telefon numara değişikliği sebebiyle giriş yapamıyorum hesap bilgilerimi talep ediyorum eğer olmazsa da hesabımın açılış tarihi ve hesabımla ilgili bilgileri almak istiyorum.
TikTok hesabıma giriş yapamıyorum sürekli internet hatası hesap hatası veriyor bilgilerim doğru ama sürekli hata veriyor. Hesabıma başka hesaptan bakıyorum profil açık. Ancak giriş yapamıyorum acil bu sorunun çözümüne ulaşılmasını istiyorum. Lütfen bir yol, bir öneri bulun.
TikTok hesabını açamıyorum telefon numaram eski mail adresim tık tok'da güncel olmadığı için maalesef giriş yapamıyorum yardım istiyorum.
Hesabım da**67 mail adresim p**[email protected] yanlış hatırlamıyorsam bu olması gerek hesabın ismini verdim lütfen yardımcı olun.
5 sene önce TikTok da bir hesap açtım az bir süre kullandıktan sonra tekrar girmedim e-posta ve şifreyi hatırlamıyorum giriş yapamıyorum. Senelerdir hesap duruyor. Bu durum bana zarar veriyor. Artık kapatılmasını istiyorum. Kullanıcı adı inalasli yardım edin
TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta şifremi de bilmiyorum. Onu da kurtarmak istiyorum. Ama iki hesap için de eski numarama onay kodu gidiyor. Kimlik doğrulama vs ne gerekiyorsa yapabilirim. Hesabıma giriş yapmama yardımcı olur musunuz?
Merhaba kendi numaram üzerine hesap açtım iki adımlık doğrulama yaptım iki adımlık doğrulama yaptığım g mail hesabımı unutum hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu numaram üzerine açtığım hesabı nasıl alabilirim. Tekrardan hesap açamıyorum kendi numaram üzerine lütfen yardımcı olur. Musunuz 🙏
Hesabıma giriş yapamıyorum şifre bilmiyorum mail bilmiyorum numara değişti eski hesabımı geri almak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz lütfen yeni hesap açtım ama ben eski hesabımı geri istiyorum. TikTok yardım istiyorum senden bana yardımcı ol lütfen.
Yıl******65 hesabım yaş sorunu diye engel yedim. İtiraz ediyorum. Ama bir türlü giriş yapamıyorum. Tıktık yöneticisine sesleniyorum. 30 yaşındayım yaşım nasılsa olur benim hesabi engel koyuyorlar? Size zahmet bir gözde geçsin hesap adı yıl****.
Hesabım ele geçirildi. Giriş yapamıyorum. Numara adına giriş yapmaya çalışıyorum ve tanımadığım başka hesap karşıma çıkıyor. Lütfen hesabımı geri alma konusunda yardımcı olunuz. TikTok'ta çalınan 3. Hesabım. Bu 2. Şahıs tarafından takipçim ve takipçilerimi sıfırlanmış durumunda şu an.
Telefon numarası değiştim hesabıma giriş yapamıyorum 2 kademeli doğrulama kodu var ama telefona gelmiyor lütfen yardım eder misiniz. Sayfamı tekrar açmak istiyorum. Sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Hesap ismim hesap. Kapandı46 telefon numarama kod gelmediği için açamıyorum e e-posta hesabım k**...
Telefonumu değiştirdim hesabımda e posta ya da telefon bağlı değil ve giriş yapamıyorum yeni numaramla da denedim ama olmuyor nasıl giriş yapacağım hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim yeni hesap açmak da istemiyorum giriş konusunda yardımcı olursanız sevinirim
TikTok hesabım eski numarama kayıtlıydı Gmail hesabımda kayıtlı iki faktörlü doğrulama da var Gmail üzerinden giriş yapamıyorum eski numarama kod gidiyor yardımcı olun hesabımı kurtarmam lazım eski numarama kod gittiği için hesabımı açamıyorum şifreyi de doğru girmeme rağmen onay vermiyor
0536********98 numaramla oluşturduğum TikTok hesabıma giriş yapamıyorum açmak istediğimde böyle bir hesap mevcut değildir diyor her zaman kullandığım hesabımı açamıyorum bu nasıl bir saçmalık lütfen ilgilenilmesini istiyorum yardim ederseniz sevinirim
Telefon numarası değiştim hesabıma giriş yapamıyorum 2 kademeli doğrulama kodu var ama telefona gelmiyor lütfen yardım eder misiniz. Sayfamı tekrar açmak istiyorum. Sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Hesap ismim sevtapercel61 telefon numarama kod gelmediği için açamıyorum e e-posta hesabım s*****...
TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Gerçici olarak başka bir hesap açtım ve defalarca oradan TikTok yardım merkezine yazdım eski hesabıma giremiyorum diye lakin hiçbir geri bildirim almadım. Bu ne biçim yardım merkezi? Yardım değil sanırsın ağlama duvarı ağlayıp ağlayıp dönüyoruz bu duvardan. Kötü bi...
Kendi cep telefonumdan TikTok hesabı açtım. 2 ay kullandım. Cep telefonumdan silindi. Sonra cep telefonumla maille ve Google giriş yapamıyorum şifre göndermiyor. Kayıtlı cep telefonu yoktur mail yoktur diyor. Telefondan hesabımı görüyorum ama müdahale ettirmiyor. Ne yapmam lazım yardım eder misiniz....
Benim user527 adında bir hesabım var ve giriş yapamıyorum. Diğer hesabıma girdim ve user5279****15 adlı hesabıma geri gitmek için üstüne tıkladım fakat TikTok girilemedi dedi hesaptan çıkış yaptı hesabı çok önceden açtığım için Gmail ve şifreyi hatırlayamıyorum. Ama hesapla ilgili her şeyi biliyorum...
Telefon değiştirdim hesabıma giriş yapamıyorum 2 kademeli doğrulama kodu var ama telefona gelmiyor lütfen yardım eder misiniz. Sayfamı tekrar açmak istiyorum. Sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Hesap ismim sevilay2733 telefon numarama kod gelmediği için açamıyorum
Hesap kapatamıyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor ben telefon numaram. Üstüne olması gerekiyor ama gerçek kapanması gereken bir hesap ama günlerdir hesaba giriş de yapamıyorum şifremi unuttum diyorum vermiyor bana yardımcı ola bilirseniz çok sevinirim. Gerçekten benim için çok önemli
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.