Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Emek Para Çekemiyorum

467 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

TikTok Para Çekildi, Jeton Yüklenmedi!

18.03.2023 tarihte jeton için parayı çektiniz ama jeton yüklenmedi parayı ya iade edersiniz ya da savcılığa suç duyurusunda bulunacağım jetonu yüklenmedi. Bugün geri iade olmasa savcılığa gideceğim bilginize arz ederim.

1 hafta önce

TikTok Olağan Dışı Diyor

TikTok hesabınızda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick @alihan. Senyer Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum

2 hafta önce

TikTok Parayı Çektim Gelmedi Hala İbana

Param daha gelemedi 26 dolar biriktirdim canlı yayınlardan hediyeler gelerek bunu çekmek istedim çektim ama iki gündür param gelmedi hala bunun çözülmesini istiyorum görsel olarak da kanıtlanabilir im TikTok yetkililerine sesleniyorum lütfen bana bu konuda ulaşsınlar

3 hafta önce

TikTok Takipçi Paketi Aldım Hala Gelmedi

TikTok için 1000 takipçi paketi satın aldım ama geri dönüş olmadı bir sorun var dendi hala çözülmedi param boşa gitti bir takipçi bile gelmedi neden ilgilenilmiyor. Sorun kaç gündür çözülemedi madem böyle bir şey var parayı çekmeden site neden belirtmiyor lütfen ilgilenir misiniz.

19 Şubat

TikTok Tanıtım Hatası Sorunu

TikTok tanıtım hatası veriyor parayı çekiyor ama hata veriyor param geri yatmadı bu 2 oldu sorun çözülmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor sorunu çözmeyecekseniz şikayet edeceğim sıkıldım artık TikTok böyle olacaksa kapatın gitsin ne olacak bj durum gerçekten çok kötü

18 Şubat

Tiktok Tanıtım Onaylanmadı Para İadesi De Gelmedi

TikTok'ta tanıtım yaptım karttan para çekti sonrada onaylanmadı dedi para geri iade edilmedi en kısa sürede yanıt bekliyorum onaylanmama sebebi de video uygun değilmiş.

Tiktok Tanıtım Onaylanmadı Para İadesi De Gelmedi
12 Şubat

TikTok Para Çekme Hatası

TikTok hesabımda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok kullanıcı adım: kartalice986 lütfen yardımcı olur. Musunuz o kadar emeğim çabam var daha önce başka sebeplerden gitti bu sefer gitsin istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum...

06 Şubat

TikTok Para Banka Hesabi Ekleme Sorunu

Para çekme işleme koyulamadı diyor ve tekrar deneyiniz diyor TikTok'tan paramı çekemiyorum. Bakiyem var 37 dolar ama çekemiyorum. Lütfen yardım? Ne yapmalıyım? 5 aydır paramı çekemiyorum. Maksimum şeye ulaştınız diyor TikTok bir yardim etsen artık...

27 Ocak

Tik Tok İznim Dışı Para Çekmiştir

Tik tok Yapı Kredi bankamdan hesabından iznim dışı para çekmiştir ayrıca kazdığım jetonlara el koymuştur derhal iadesini istiyorum aksi takdirde gerekli mecralara şikayet edeceğim ve tik tok ve Yapı Kredi bankasına dava açacağım paramın derhal ama derhal iade edilsin

25 Ocak

TikTok Bakiye Çekemiyorum İnternet Bağlantısı Yok Diyor

videoplayer-icon

TikTok'tan paramı çekemiyorum internet bağlantısı yok diyor bu nasıl istir ya sorunum bir an önce giderilmesini istiyoruz. İnternetim çekiyor 5 gündür aynı sorunu yasıyorum sebebi nedir bir an önce dönüş yapılsın istiyorum. Güncelleme yok bakıyorum teli kapattım. Açtım düzelme yok yok

20 Ocak

TikTok Fazla Para Çekiyor

TikTok hesabımdan 2,99 TL tutarında bir işlem gerçekleştirmek istedim. 238,08 TL çekilmiş. Paramın iadesini istiyorum.

17 Ocak

Tiktoktaki Bakiyemden Para Çektim Fakat Banka Hesabıma Yatmadı

TikTok hesabımdaki bakiyemde bir miktar para vardı, bir kısmını banka hesabıma çekmek istedim fakat TikTok'tan banka hesabıma yatırmak istediğim para gelmedi, banka havalesi ile canlı yayın hediyelerini çekme problemi yaşıyorum, saatlerdir işleniyor yazıyor fakat bir türlü hesabıma para yatmadı, sor...

16 Ocak

TikTok  para Çekemiyorum

Düpedüz yanıltıldım TikTok hem para çekemiyorum, hem de takipçi şahısa hediye göndermek istedim hediyeleri TikTok çekti ama göndermek istediğime gitmemiş lütfen rica ediyorum sizden hakkımı istiyorum. TikTok öyleyse kaldırılmasını istiyorum beni kimse yanıltamaz mahkemeye kadar sürer bu işlem.

Ali
15 Ocak

TikTok Hesap Ve Bakiye Çalınması

TikTok hesabım çalındı 262 dolar param çekildi. Şu an işleniyor gözüküyor işlemin iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum.

TikTok Hesap Ve Bakiye Çalınması
14 Ocak

TikTok Jetonlarımın İadesini İstiyorum

TikTok 11 ka jetonum vardı para çekemiyordum ve bunu jetona çevirdim. 11 ka jetonum vardı ve **tan **ttie058 adlı kullanıcıya 11 ka jeton attım istemsiz bir şekilde. Jetonlarımın geri iade edilmesini istiyorum. Lütfen 11 ka jetonum gitti tekrar iade istiyorum.

13 Ocak

TikTok Para İadesi Yapmıyor

Sorunsuz bir şekilde paramı çekebiliyordum. Dün çektim hala bekliyor diyor. Paramı TikTok hesabıma geri yatırın. Lütfen bu nasıl sorumsuzluk. Normalde anında yatıyordu hiçbir sorun görmemiştim. Paramın iade yapılmasını rica ediyorum. Acilen dönüş sağlayın.

06 Ocak

TikTok Paramı Çekemiyorum Bekliyor Diyor Kendi Hesabıma Param Yatmadı

Sorunsuz bir şekilde paramı çeke biliyordum dün çektim hala bekliyor diyor paramı TikTok hesabıma geri yatırın lütfen bu nasıl sorumsuzluk normalde anında yatıyor du hiçbir zorun görmemiştim paramın geri iade yapılmasını rica ediyorum acilen dönüş sağlayın

TikTok Paramı Çekemiyorum Bekliyor Diyor Kendi Hesabıma Param Yatmadı
29 Aralık 2022

Bakiye Yüklenmiyor Tik Tok

Olağan üstü hesap Tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok nick www.tiktok.com/@cchsyncc Lütfen çözer misiniz. O kadar emek veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum...

29 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'tan parayı çekemiyorum hesap bilgileri geçersiz başka bir hesap deneyin ya da daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin diyor hiçbir şekilde hiçbir hesabımla para çekemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Kaç gündür tiktokun sayfasına yazdım. Sorun çözülmedi

TikTok Para Çekme Sorunu

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör