TikTok hesabımda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak
TikTok kullanıcı adım: kartalice986
lütfen yardımcı olur. Musunuz o kadar emeğim çabam var daha önce başka sebeplerden gitti bu sefer gitsin istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum...
Para çekme işleme koyulamadı diyor ve tekrar deneyiniz diyor TikTok'tan paramı çekemiyorum. Bakiyem var 37 dolar ama çekemiyorum. Lütfen yardım? Ne yapmalıyım? 5 aydır paramı çekemiyorum. Maksimum şeye ulaştınız diyor TikTok bir yardim etsen artık...
Para çekme işleme koyulamadı diyor ve tekrar deneyiniz diyor TikTok'tan paramı çekemiyorum. Bakiyem var 150 dolar ama çekemiyorum. Lütfen yardım? Ne yapmalıyım? PayPal ve banka hepsini denedim olmuyor aynı hatayı alıyorum. @kimsesizbirissi kullanıcı adım
TikTok'tan paramı çekemiyorum internet bağlantısı yok diyor bu nasıl istir ya sorunum bir an önce giderilmesini istiyoruz. İnternetim çekiyor 5 gündür aynı sorunu yasıyorum sebebi nedir bir an önce dönüş yapılsın istiyorum. Güncelleme yok bakıyorum teli kapattım. Açtım düzelme yok yok
TikTok'dan yayın yaptım ve kazandığım hediye bakiyesini kendi kendine jetona dönüştürmüş ben çekemedim çünkü sorun vardı. Türkiye'ye para çekme erişimi kapatılmıştı. Kendi kendine böyle bir şey olması çok saçma. Bu durumu lütfen düzeltin. Ben jetona çevirmedim çekecektim parayı.
TikTok'ta paramı çekmek için bakiye bölümüne girdim para çek butonuna bastığım zaman hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik uyarısı aldım bunun düzelmesini istiyorum. Gereğini yapacağım eğer düzelmezse avukatıma gereğini yaptıracağım.
TikTok'ta olağanüstü işlem tespit ettik mesajı geldi. Paramı çekemiyorum yardımcı olun param içeride kaldı sorun bildire yazdım. Buradanda yazıyorum lütfen bu sorunu çözün sizden rica ediyorum. En kısa zamanda dönüş yapmanızı bekliyorum. Bana ilk defa mesaj geldi
TikTok tanıt özelliğinin tanıtımlarından ayarlar ve bilgi seçeneğinden çekim bakiyesi kısmından para çekme yaptım ama hala hesabınıza transfer etmek birkaç gün sürebilir diyor.. TikTok'a yardım mesajı yolladım ama dönen olmadı.
Alpaslan. Baba Hesabımdan Para Çekimi Yapılamıyor olağan Dışı İşlemler Tespit Edildi Diyor Ben bayağıdır TikTok'a Para Yükleyip Para Çeken Bir Yayıncıyım Kiramı buradan Geçirmekteyim Hesap Detaylarımı para Giriş Çıkışlarını Kontrol Edebilirsiniz Böyle Bir Konuyla Karşılaştım Çok Acil Bir Şekilde ilg...
Tiktok komisyonu az tutuyor bunda sözüm yok ama Azerbaycan'dan para çekmeye kalksanız mesela bakiyenizde 10$ var çıkarmak isteseniz 3$ la çıkarsınız, gidişat böyle. Tiktok-web Money-bank card-size ulaşır. Web Money 3$ hizmet hakkı 2,5% vergi. Böyle şey olmaz.
Tiktok bakiyemden para çekme işlemim onaylanmıyor. Paramı çek butonu çalışırken karşıma belirsiz bir link çıkmaya başladı hata veriyor. Ekrandaki linke tıklıyorum açılmıyor. Bundan ziyade TikTok'ta sırf jeton kazanmak için çok efor sarf ettim. Emeklerime yazık olacak. Sorunumu tiktok geri bildirime ...
Tiktok para çekimimi yapamıyorum. Hesabımda olağan dışı işlemler tespit edildiği yazıyor herhangi bir şey yapmadım geri bildirim yaptım dönüş sağlanmadı ne kadar sürede çözülür sorunum param ® kaldı çekemiyorum o kadar emek var. Tiktok kullanıcı adım: omercelik7_
Paramı çekmeye çalışıyorum. İşlem gerçekleştirilemedi diyor çekmek istediğim zaman yazıyorum uygulama içerisinden o zamanda gerek duyulursa geri dönülecektir diyor hangi şikayeti edersem edeyim o çıkıyor. Kimse yardımcı olmuyor. Canlı destek falan yok mu bu tiktok platformunda
54.98 bakiyem var TikTok'ta ancak çekim yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz IBAN 'ımı geçersiz diyor ancak doğru IBAN numaram lütfen acil destekTR85 0001 0000 2159 2232*** numaralı hesabımı geçersiz diyor dekontlar var bu hesap üzerinden jeton alıyorum.
$9.22 bakiyem var fakat çekemiyorum kaç defa denememe rağmen olağan dışı işlemler tespit ettik yazıyor yardım istiyorum. @zeynepp8902 emeğimin karşılığını rica editörüm lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Tiktok ile canlı yayınlarıma devam etmek istiyorum
Canlıdan kazandığım 45 USD çekmek için talimat verdim ama param hesabıma geçmedi işleniyor yazıyor 24 saat oldu. Para hesabıma geçmedi v********@gmail.com hesabıma geri dönüş sağlar. Mısınız bu her zaman böylemi olacak canlı yayın yapacağım bakiye yok mağdur oluyorum. Lütfen acil destek
Merhabalar TikTok'ta paramı çekmek için bakiye bölümüne girdim para Çek butonuna bastığım zaman hesabınızda olağan dışı işlemler tespit ettik uyarısı aldım bunun düzelmesini istiyorum. Gereğini yapacağım eğer düzelmezse avukatıma gereğini yaptırıcağım.
Bakiyem olduğu halde asla para çekme işlemi yapamıyorum olağan dışı sorun var yazıyor ama böyle bir durum söz konusu değil tarafıma dönüş yapılsın jetonları kolay kazanmadık sorunumun çözülmesini talep ediyorum. 1 ay önce para çekmiştim bir anda ne oldu anlamıyorum
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.