30K TikTok Hesabım Haksız Yere Kapatıldı

TikTok canlı yayınlarıma devamlı boş sebeplerden dolayı banlıyor TikTok'ta o kadar küfür hakaret taciz şantaj ve daha sayamayacağım bir çok kelime sarf edilirken üstelik bazı fenomenler tarafından yapılırken benim toplam 5 6 kişi katılan yayınıma ban atılıyor lütfen ama lütfen bu ban işine bir el at...
Bugün TikTok haksız yere 10 binlik hesabımı kalıcı engelledi. Hiçbir şekilde cinsel içerikli paylaşım yapmadım acilen açılmasını istiyorum rica ederim. İki gündür ihlal bugün tamamen kapatıldı o kadar emek verdim emeklerinin karşılığı bu muydu yani?
Milyon izlenme ve beğeni alan hesabım haksız yere kapatıldı. Bana hesabımı geri vermeli. TikTok illa ünlü mü olmak lazım başarımın önünü kesen TikTok'u kınıyorum. Bu kadar basit mi bir şeyi haksız yere kapatmak ne müşteri hizmetleri var lütfen hesabı engellemeleri kaldırın
TikTok telif hakkı saçmalığı kendi videom kendi sesim şarkı söyleyip atıyorum telif hakkı nedeniyle benim sesimi kapatıyorsunuz ne hakla ne sebeple neyin telif hakkı benim kendi sesime kim telif hakkı uygulayabilir nasıl bir saçmalıktır bu gerçekten merak ediyorum. Cevaplayabilir misiniz acaba
TikTok hesabı sebepsiz yere kapattı hesabımın tekrar aktif hale getirilmesini istiyorum. Herhangi bir hakaret taciz içerikli davranış olmamasına rağmen ban yemem çok saçma lütfen hesabımı tekrar aktif hale getiriniz.
TikTok üzerinden Covid zamanı c***adlı bir hesap açtım. Bu hesabı açmamdaki tek sebep komik içerikleri paylaşmaktı. Hesap hiçbir zaman ticari amaç ile kullanılmadı. Hiçbir zaman canlı yayın açmadım. Cennet Mahallesi dizi hakkında komik bulduğum kesitleri paylaştım. Hesabımın sadece bir videosu 1M izlenmeyi geçiyordu takipçilerim 30 küsur b olmuştu. Beğeniler, düetler vs çok artmıştı. İş güçten giremedim ve en sonra girmeye çalıştığımda hesabımın kapatıldığını gördüm. O kadar uzun süre boyunca hesabıma girmedim bile. Nasıl oluyor da hesabım kapatıldı anlamadım. Yazık günah o kadar takipçi izlenme beğeniler gitti emek yani bu başka bir şey değil. Keşke canlı yayın yaptırsaydım veya satsaydım hesabı. Neyin şikayet edildiğini bile bilmiyorum. TikTok destekte yabancı dil yazmış hiçbir şey anlamadım zaten. Bari hangi videodan kapatıldığını haber etseydiniz de hesabımın başkasının eline geçip geçmediğini anlardım. Çünkü paylaştığım şeyler televizyonda yayılmış yani neden yasak olsun.