Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok 18 Canlı

60 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 hafta önce

TikTok Haksız Yere Ban

TikTok canlı yayın banı yedim, ban sebebi asgari yaş şartının altında bulunmak. Fakat ben 18 yasındayım. Asgari yaş şartının üzerindeyim, kimliğimi atmama rağmen reddedildi itirazım. Gerçekten çok büyük bir haksızlık gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

17 Şubat

TikTok Yaş Banı Nasıl Kalkar

Merhaba 2 yıl önce 16 yaşındayım ve yaşım yüzünden Ban yemiştim şimdi 18 yaşındayım ve banı nasıl kaldırabilirim. Canlı yayın açmak istiyorum ama ban yüzünden olmuyor:/ itiraz da edemiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen... Yaş banım kalksın

TikTok Yaş Banı Nasıl Kalkar
16 Şubat

TikTok 18 Yaşındayım Canlı Yayın Açamıyorum

Öncelikle yaşım 18 olduğu halde yaş sınırlaması aldım. Böyle 1 hafta 1 hafta değil tam 1 sene çok saçma. Kimliğimi doğruladığım halde yaşınız tutmuyor diyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve bunu kanıtladım lütfen.

29 Ocak

Tiktok Boş Yere İhlal Atıyorlar Ve Cevap Vermiyorlar

TikTok uygulamasında canlı yayında kafalarına göre ihlal atıyorlar bir de 1 gün yayın yasağı veriyorlar ben yayına başlamadan önce +18 ibaresine tıklamışım genel izleyici kontrolüne tıklamışım kafalarına göre ihlal atıyorlar.

04 Ocak

TikTok Kalıcı Canlı Yayın Ban

TikTok ta canlı yayın kalıcı ban yedim. Topluluk kural ihlali ve yaşı tutmayan kullanıcı diye 18 yaşındayım kaç kere itiraz etmeme rağmen sorun hala çözülmedi yaklaşık 1 yıldır süredir böyle lütfen artık çözülmesini istiyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

31 Ekim 2022

TikTok Asgari Yaş İhlali

18 yaş üstü olmama rağmen asgari yaş ihlali yedim ve kimliğimin fotoğrafını atıp itiraz ettim. TikTok haksız yere ihlal verdi. İtirazıma derhal cevap verilmesini ve bu durumun derhal düzeltilmesini talep ediyorum. TikTok lütfen sorunumu gider ve kimliğimi incele. Canlı yayınlarıma devam etmek istiyo...

20 Ekim 2022

TikTok Haksızca Hesabımı Kısıtladı!

18 Ekim tarihli canlı yayınımda durduk yerde gelip şahsıma, mesleğime, kadınlığıma, dinime bir sürü ağıza alınmayacak küfür, iftira ve tehditlerde bulunan hesaplar dakikalarca filtre olduğu halde nasıl oluyorsa! Buna devam ettiler. Akabinde engeli yedikten sonra kendi yayınlarında arkamdan mesleki i...

Ali
13 Ekim 2022

Epos TikTok Live Canlı

Hesabımdan hiçbir bilgim olmadan TikTok live adına 4 kez 23 TL 1 kez 187 TL bir kez de 70 TL çekmişler bu nasıl bir saçmalık tik toka kart bilgimi kesinlikle vermemiştim, uygulamayı iki gün önce indirmiştim. Nasıl yapabiliyorlar bunu, banka aramasaydı daha da çekmeye devam edecekler

Epos TikTok Live Canlı
08 Haziran 2022

Tiktok'ta Canlı Yayın başlatamıyorum

18 yasından büyük olduğum halde TikTok'ta canlı yayın başlatamıyorum lütfen yardımcı olun bana dün mesaj attım olacak dediniz ama daha olmadı. Olması için ne yapabilirim 24 yasındayım bunu kanıtlayabilirim size lütfen gereğini yapın ve canlı yayın açabileyim.

02 Mayıs 2022

TikTok Geri İade Talebi

18yasini doldurmamış çocuğum benden habersiz girip kart hesabımdan TikTok canlılar yayın açanlara yaklaşık 800 TL para atmış zararımın karşılanmasını istiyorum. Zararım karşılanmadığı halde şikayetlerini bir üst mahkemede devam ettirmek zorunda kalacağım. Mağduriyetinin karşılanmasını istiyorum sayg...

26 Mart 2022

TikTok Jeton Bakiye Almıyorum Ve Hediye Atamıyorum

Emreolcan2 canlı yayında hediye atamıyorum atmaya çalıştığım zaman Yalnızca 18 yaşında olan Alabilir diyor benim yaş 18 Lütfen en kısa zamanda çözülsün. Jeton almaya çalıştığım zaman ise itiraz karışma çıkıyor eğer hesabının kısıtlandığını düşünüyorsun bunu bize bildir diyor bana 3 şık veriyor. Hed...

13 Şubat 2022

TikTok Dönüş Yapmıyorlar İlgisizler

Canlı yayın hakkımı kapattılar. Neymiş 18 yaş altiymisim arkadaş 36 yaşındayım kimliği göndereyim diyorum cevap yok itiraz ediyorum. Dönüş yok bu ne ilgisizlik böyle sorumsuzluk olamaz. Tiktok kesinlikle indirmeyin bence zaman kaybı her gün itiraz etmekten bıktım bir kez olsun cevap gelmedi

06 Şubat 2022

TikTok Canlı Engeli 18 Yaş Altı

18 yaşındayım hesabım canlıda yaşım 18 altı diye canlı engeli verdi. Yanlış itiraz gönderdim onu da iptal edemiyorum. İtiraza kendi kimliğimin fotoğrafını atıyım 45 bin takipçim var emek gösterdim o kadar takipçilerim için canlı açamıyorum lütfen engelimi kaldırın

TikTok Canlı Engeli 18 Yaş Altı
15 Ocak 2022

TikTok Canlı Yayında Hediye Alamama 18 Yaş Doğrulaması Yapmama

Canlı yayında hediyeler alamıyorum defalarca kimlik attım aylardır doğrulama yapmıyor. Bu sorunun artık düzeltilmesini istiyorum nasıl düzeltebileceğimi de bilmiyorum araştırmalar yaptım fakat istediğim sonucu bulamadım umarım bu şikayet işe yarar ve doğrulamam gerçekleşir

07 Aralık 2021

TikTok'ta Paramın Çekilmesine Rağmen Jetonlar Yüklenmedi!

C*** adlı Tiktok hesabıma bugün 18:45 saatlerinde 7000 jeton yüklemesi yaptım ama hesabıma geçmedi. Bir an önce çözülmesini bekliyorum bu aralar sık sık sorun yaşadım başka tiktok hesabım üzerinden canlı bakiyemi çektiler o kadar geri bildirim yollamama rağmen ödeme hesaplarına 3 gün içinde geçti.

27 Ekim 2021

TikTok Asgari Yaş Sınırı

18 yaşında olmama rağmen canlı yayından yaş engeli yiyorum. Bu yaş olayını kaldırmaları lazım. Çok saçma bir şey 23 24 yaşında olan kişileri bile engelliyor. Acil düzeltin bu durumu. Bir hafta boyunca engel kalksın diye bekle dur artık bu ne kadar saçma bir şey ya

TikTok Asgari Yaş Sınırı
27 Ekim 2021

Tiktok Canlı Yayın Açamıyorum.

Anlamadığım şey ben 18 yaşındayım ama yayınımda ki kişiler 16 yaş deyince durduk yere ban yedim ve kalkmıyor itiraz ettim yine aynı sorun yaşanıyor düzeltirseniz sevinirim. 18 yaşındayım lütfen düzeltin canlı yayın açamıyorum.

Tiktok Canlı Yayın Açamıyorum.
05 Ağustos 2021

Tiktok Hesabımda Canlı Yayın Açık Değil

Tiktok hesabımda yaşım 18 olmasına rağmen canlı yayın açık değil açılmasını arz ederim. TikTok hesabım da atığım videolar keşfet olmuyor lütfen düzeltilmesini arz ederim. Benim hep TikTok'ta rapor ediyorum ama bir sonuç yok.

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör