TikTak Kirala İade Edilmeyen Provizyon Bedeli

05 Haziran

Tiktak ile kiralamış olduğum aracın provizyon iadesi tarafıma sağlanmadı. Bugün saat 18.50 itibariyle 48 saati geçmiştir. Müşteri hizmetlerini aradığımda (çok kez açan olmadı) 24 saat içerisinde iade gerçekleşecek denmişti. İlk 24 saatin sonunda sistemde sorun var bir 24 saat daha bekleyin demişlerdi, onu da bekledik ama herhangi bir iade söz konusu değil. Sorun bankadan kaynaklı değil muadil araç kiralama şirketlerinde bu sorunları yaşamıyorum. Tiktak'ın hizmet konusunda yeterli olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen şikayet kaydı açmamı isteyeceksiniz, zaten açmıştım, dilerseniz sorgulayabilirsiniz. Talep Numarası: 1052092

TikTak Kirala Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 13 dk 10 sn
05 Haziran 19:14
06 Haziran 11:25

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Hizmetlerimizle ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

06 Haziran 15:23

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

05 Haziran

Tiktak araç kiralama şirketi kendi mobil aplikasyonu üzerinden araç kiralamaya çalışıp, aracı kiralamadıkları halde banka hesabımdan depozito ücreti olan 421,93 TL kesinti yapıp beni mağdur bırakmalarına rağmen markası sektörünün öncü kurumsal firması olan bu şirket bana dönüş yapmadıkları gibi tele...

0 Yorum

TikTak Kirala Şikayetvar üye markasıdır