Tickmill Withdrawal Fee Kesinti Ücretleri

07 Mayıs 2022

Tickmill en düşük withdraw limiti 25 USD olduğunu görünce 25 dolar çekmek istedim ve benden banka hesap dokümanını istediler. Bunu yolladıktan sonra aynı gün dolar hesabıma 25 USD yatırıldı. Enpara 1.96USD havale ücreti + 0.10USD vergi kesti.

1 ay sonra 100 doları aynı şekilde withdrawal fee olmaksızın tickmill Enpara hesabıma göndermiş gözüküyor. Fakat hesabıma 96.24 USD yatırıldı. Ayrıca 1.93USD ve 0.10USD kesildi. Kesintiler neyden kaynaklandı anlayamadım. 100 dolar 96.24 olarak nasıl gelebilir bilgisi olan varsa lütfen cevap yazın. 100 dolar çekimim hesabıma 94.21 USD kalmasıyla tamamlandı. Kesintiler yüksek olması bir kenara, sebebini öğrenemedim.

Düzenli olarak haftalık çekim yapmak istiyordum ama şu an bekleyip toplu olarak mı çeksem diye düşünüyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

5 Yorum

Ömer

Tickmill diğer firmalara göre daha iyi ve ödemeyi de zamanında yapıyorlar. Kesintilerde sizin bankanızdan kaynaklıdır.

Furkan

Dostum hem bir sistemle azar azar para kazanıyorsun hem de neyin şikayetini ediyorsun anlamadım tamam 4 USD kesinti çok ama paran geliyorsa daha ne sorunun var. Neden kendini ifşa ediyorsun.

Metin

Kesintileri banka yapıyor 1000 dolar çekim yaptım 700₺ kesildi. Bunu banka yapıyor

Metin

Enpara ile. Karı çektiğimde kesti

Anıl

Tickmill'den çektiniz 1000 doları? Enpara kullanmadınız sanırım. Direk banka ile mi yaptınız?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.