Tickmill Spread Oyunu Güvensiz

Düşük spread, güvenilir İngiliz firması diye Tickmill demo hesabı açıp, biraz işlemden sonra gerçek hesap açtım. Gerçek hesapta spread oranları demo hesaba göre daha yüksek. Hadi bu önemsiz, sonuçta spread farkını görüp, işlem açıyoruz deyip devam ettim. 16.06.2021 günü akşam Fed toplantısı vardı. Tüm lotumu düşere oynadım. Ama ani bir şey olursa diye de yine açabildiğim kadar lot yükseğe buy stopu verdim.
Tahmin ettiğim gibi Saat 20.59da Fiyat hafif yukarı gidermiş gibi yapıp, sert şekilde aşağı düştü.
Benim buy stop emrim fiyat oraya hiç çıkmamasına rağmen gerçekleşmiş ve aşağı da sert düştüğü için çok zarar ettim. Peki bu işlemi nasıl açtınız diye mailler attım!
Yani gün için olmadığı kadar yüksek spread (alt-sat farkı) almışlar ve bu emir öyle gerçeklemiş. Peki bu spread ne kadar yükselttiniz ki buraya kadar emir gerçekleşebildi diyorum ama buna asla net cevap vermediler!
Üstüne soğuk su iç anlamına gelen mail attılar. O işleme uyguladıkları spreadi söylememekte ısrar ediyorlar. Normal zamanda aldıkları spread 25-38 arası değişiyor. Benim işlemimim gerçekleşebilmesi için 80-100 falan almaları lazım ki bu o sırada yazmıyor, onu göremiyorsun. Çok hacim olduğundan hızlı değiştiriyorlar. Elimde fotoğraflar, mailler duruyor. İsteyene gönderebilirim.
14 Yorum