Tickmill Spread Oyunu Güvensiz

21 Haziran 2021

Düşük spread, güvenilir İngiliz firması diye Tickmill demo hesabı açıp, biraz işlemden sonra gerçek hesap açtım. Gerçek hesapta spread oranları demo hesaba göre daha yüksek. Hadi bu önemsiz, sonuçta spread farkını görüp, işlem açıyoruz deyip devam ettim. 16.06.2021 günü akşam Fed toplantısı vardı. Tüm lotumu düşere oynadım. Ama ani bir şey olursa diye de yine açabildiğim kadar lot yükseğe buy stopu verdim.

Tahmin ettiğim gibi Saat 20.59da Fiyat hafif yukarı gidermiş gibi yapıp, sert şekilde aşağı düştü.

Benim buy stop emrim fiyat oraya hiç çıkmamasına rağmen gerçekleşmiş ve aşağı da sert düştüğü için çok zarar ettim. Peki bu işlemi nasıl açtınız diye mailler attım!

Yani gün için olmadığı kadar yüksek spread (alt-sat farkı) almışlar ve bu emir öyle gerçeklemiş. Peki bu spread ne kadar yükselttiniz ki buraya kadar emir gerçekleşebildi diyorum ama buna asla net cevap vermediler!

Üstüne soğuk su iç anlamına gelen mail attılar. O işleme uyguladıkları spreadi söylememekte ısrar ediyorlar. Normal zamanda aldıkları spread 25-38 arası değişiyor. Benim işlemimim gerçekleşebilmesi için 80-100 falan almaları lazım ki bu o sırada yazmıyor, onu göremiyorsun. Çok hacim olduğundan hızlı değiştiriyorlar. Elimde fotoğraflar, mailler duruyor. İsteyene gönderebilirim.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

14 Yorum

Yusuf

Çağdaş makas çok açık, bu şekilde işlem yapman çok zor. Uzun sureli geniş aralıklarla belki, scalp ve kısa stop a uygun değil paylaştığın resimdeki işlemler başka bir aracı kurum bulmalisin. Viop dan da uzak dur. Viop daha beter eurusd. Altin vs.

Murat

Altında biraz abartmışlar açıkçası direk kapanış saatlerde ve açılışlarda işlem yapmayınız ama mesai normal şartlarda bu makas açıldıysa muhatap olunuz temsilcilerle ve yazın bende neden böyle yaptıklarını sorarım meraklı ve hesabım olduğu halde inşallah böyle hadiseler benim başıma gelmez 2 senedir oradayım gelmedi sorun şükür.

Murat

Bu şikayeti açan arkadaş lütfen linki tam yazınız firmanın benimde hesabım var ve sıkıntı yaşamadım şu ana kadar insanları boş yere panik yaptırıyorsunuz şu anki durumdan dolayı firmanın linkini adresini tam yazınız aksi halde vebal alırsınız ve adres verdim herkes bana ulaştın diye. Tabi doğru firmada hesap açtıysanız.

Murat

Ayrıca güvenlik nedeni ile hangi banka ile çekim gönderim yapıyorsanız o bankadan çekilmesi için isteniyor tahminen cüzdan kimlik ve adres ikamet tamamlarsanız çekersiniz sıkıntı yaşamazsınız

Murat

Yatır ama masrafı 60 dolar haberin olsun benim işim olmaz bonuslarla gerçek hesapla işlem yaparım ve çekerim paramı kazançlarımdan çekiyorum maalesef çekimlerde SWİFT yapıyorum 30 ila 100 dolar masraf kesiliyor yapacak bir şey yok haberiniz olsun

Ali

30 dolar hoşgeldin bonusu verdi kazandım 100 dolar çekim yapayım dedim 100 dolar yatırmadan çekemezsiniz dediler para yaptırdıktan sonra sizin gibilerle uğraşırım. Kaç gün gece mi gündüzüne kattım uğraşmaya değmiyorsunuz. Bu şikayete ne diyorsunuz Murat bey.

Çağdaş

Kaç tane İngiliz firması tikmill biliyorsunuz? Ben bir tane biliyorum. Benim şikayetim o işlem saatinde spreadin çok fazla açılmasıydı. Firmanın diğer konularıyla alakalı hiçbir şey demedim. Bugüne kadarki tecrübelerimden anladığım bunu bütün aracı kurumlar yapıyor.

Hangi paritede işlem açtınız

Fotoğraflarda var. Altın

Metin

Makas açılınca emirin çalışmış anladığım kadarıyla makas payı ile işleme girmişsin. Tickmil gerçekten piyadaki bir çok kurumdan daha güvenilir makas normal bir durum senin açtığın hesap türü hangisi ons altında en 32 olur. Bir de ekran fotosu çekmedinmi daha iyi anlaşılır yaşadığın durum.

Ali

Metin kardeş sen sanırım Tickmill çalışanısın.

Çağdaş

Yukarıda fotoğraflar zaten var. Bu da farklı bir zamana ait fotoğraf. Altın spread oranı yazıyor. 20-30-40 değil 1500-2000 de oldu ama o anları çekmedim. Yani emir verseydim yine aynı şey olacaktı. Spread çok değişkenlik gösterebiliyor.

Tickmill Spread Oyunu Güvensiz
All

Hangi hesap türünü kullandınız? Geri dönüş yaptılar mı?

Çağdaş

Normal hesap benimki. 30 kaldıraçlı. Türkçe destek veren Pınar hanım yardımcı olma adına soruları cevaplıyor. Firma da cevapladı fakat spread ne kadar alındı yanıtını alamadım. Edeceğim karı geçtim, zararım iade edilmeyecek. İşlemde sorun yok dediler. Tarih : 2021.06.16 20:59 gün içi en yüksek 1862.94 benim açılmaması gereken emrim Buy Stop: 1864.03. Xauusd Buystop 0,06

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.