Tickmill Paramı Çekemiyorum Kimse İlgilenmiyor

Para çekme talimatı verdim ama 2 haftadır kimse ilgilenmiyor, yazıyorum cevap vermiyorlar, arıyorum açmıyorlar, kimse ilgilenmiyor, paramı çekemiyorum, güncel internet sayfası giriş yapabilecek bir sayfa da yok, WhatsApp dan gönülleri olursa ilgili departmana bildirdik diyor, başkada bir şey söylemiyorlar, kimse yatırmasın çekemiyorsunuz

Hesabıma giriş yapamıyorum, tam 1 aydır para çekmek için uğraşıyorum, kimse telefonlarımı açmıyor hiç kimse dönüş yapmıyor, kimse ilgilenmiyor, artık, para çekmek istediğimi söyleyince herkes iletişimi kesti, hiçbir şekilde ulaşamıyorum , güvenilir bir şirket değildir, tickmill adı altın, j. I. P. Global. Ltd olarak aracının aracısı bir firma, tickmill ile alakası yoktur
Mt5 hesabıma giriş yapamıyorum yetkilendirme başarısız olarak çıkıyor, yani ne yapacağımı da bilmiyorum artık, j. I. P global şirketine de mail attım, para çekimi için ama bilmiyorum ne olacak nasıl bir yol izleyeceğim hiçbir fikrim yok şu an, zaten d** beye veya başka bir kimseye ulaşamıyorum kesinlikle, sadece paramı çekmek istiyorum
Kimseye ulaşamıyorum paramı çekemiyorum, hiçbir kimse dönüş yapmıyor, ne zaman ne olacak bir şey söylemiyorlar, burda d** adındaki şahsın numarasını ve diğer şirket hattını paylaşacağım, ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılsın, j. I. P global adı altında firmaların ismini kullanıp mağdur ediyorlar
https://t.co/yg1xmbezp7 tickmill adını kullanarak j. I. P global adında bir şirket üzerinden hesap açmışlar, tickmill ile bağlantısı yok, tickmill online olarak site üzerinden görüşme yapıyor, burda tickmill adını kullanarak WhatsApp dan hesap açıyorlar, para çekimi konusunda kimse ilgilenmiyor, doru adındaki arkadaş bugün yarın diyerek 4. Haftaya kadar oyaladı, hala paramı çekemiyorum, kimse ilgilenmiyor, umarım paramı geri iade ederler, ne olacağı konusunda hiçbir bilgi vermiyorlar
https://t.co/yg1xmbezp7 tickmill adını kullanarak j. I. P global adında bir şirket üzerinden hesap açmışlar, tickmill ile görüştüm bizimle alakası yok dediler, verdiğim linkte sadece mail var, mailden yazdım ama bakalım sonucu ne olacak
8 Yorum