Ticaret Bakanlığı Hfa Uygulaması Çalışmıyor

E-ihalede Opel Combo ihalesi için 30 dakika boyunca giriş yapamadım. Yaptığımda teklif almadım. İhaleden sonra girişi yaptı. Bu şekilde ağır olursa hiçbir şey yapamayız. Ekran videosunu almaya bile zaman bulamadık. Giriş yaparız umuduyla internette hiçbir sıkıntı yok. Wi-Fi'ye de bağlandım, aynı.
Elektronik ihale ortamında teklif üstüne teklif verilip satılan ürünün piyasa değerinin üstünde satılması aynı anda eş zamanlı otomatik teklif varken bir daha aynı kullanıcıdan teklife izin verilmesi Araçların piyasa üstünden kat kat fazla satılması ihale mantığını yok ediyor
2 adet Yaz lastiği aldık ama ne arayan var ne de Soran Ticaret Bakanlığı nasıl onay veriyor bunlara milletinin alın terinden ne istiyorsunuz bu nasıl bir adalet?
Tüketici Hakem Heyeti'ne TÜBİS üzerinden başvuru yaptığımda belge yükleyemiyorum. Defalarca mobil ve bilgisayardan denememe rağmen bir türlü yüklemiyor. Deprem bölgesinde olduğumuz için heyete bizzat gitme şansımız az çalışıyor mu onu dahi bilmiyoruz. Şu sisteme bir çözüm yok mu?
Geçen günlerde tarafıma yurt dışından gelen bir paket gümrükte değer belirlenemediği için fatura istenmişti. Ben de faturayı kendilerine ilettim ve ticari bir değeri olduğunu söylediler. Ancak paketin içinde olan şeyler tamamen kendimce yaptığım kart koleksiyonuna aittir ve ticari bir değer taşımama...
Ticaret Bakanlığının Haksız Fiyat Bildirimi uygulaması çalışmıyor acaba bunlar kontrol edilmiyormu? Tam 3 gün oldu fakat halen aynı biçimde alttaki simge dönüp duruyor uygulamayı hiç açamadım ilgili birimlere duyurulur ilgilenmenizi rica ederim. Teşekkürler.