Ticaret Bakanlığı Bakırköy Gümrük Müdürlüğü Mağduriyeti

30 Mart

İsmim ibrahim ç***. 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy gümrüğünden aldığım araca 6 yıl sonra ÖTV hesaplamada memurun yaptığı yanlışlıktan dolayı bana borç çıkarıp faiziyle 6 yıl sonra istiyorlar.

Geçen hafta arayıp Malatya'da esnafım depremde işimi evimi kaybettim hesaplarındaki blokelerin kaldırılmasını talep ettim. Olumsuz yanıtı aldım peki faizi silin ya da yapılandırın ya da borç 2000 TL altı olduğu için silinmesini istedim. Yine olumsuz.

Gümrük ticaret bakanlığında yapılandırma yokmuş sanırsam tc. Kurumu değil ya da resmi gazetede yayımlanan yapılandırmadan haberleri yok yetkililerin. Sizden talebim sonradan çıkan borç 2000 TL altında kaldığı için silinip banka blokeleri nin kaldırılması. Konu damga vergisi bedeli farkı (2016_g761)

1 hafta önce

"şikayetim Gümrük Bakanlığına! Aracı firmaya değil, aynı sorunu yaşayanlar bilgi edinir diye yayınladım. Aracı firma görevini yapıyor. Aliexpress firmasınında suçu yok. Sorun gümrükteki kontrolü sağlayan üç beş boncuğu problem yapan zihniyette. Şimdi mallarımı gümrük mağazasında satsınlar." Aliexp...

Ticaret Bakanlığı Kapıkule Gümrük Kontrol Memuru

02 Aralık 2022

01.12.2023 gece vardiyasında kontrol memuru keyfi X-Ray verdi ve 6 saat sürdü. Aracı kontrol ettirmek için memuru aradım göremedim 5 dakika sonra geldi bende her yerde seni aradım neredesin dedim, sen misin bunu diyen dercesine aracı kontrol etti X-Ray yazdı. Allah aşkına 20 25 yaşındaki birini bu g...

Ticaret Bakanlığı Otoparkta Yaşadığım Sorunlar

5 gün önce

Aracım muayenede yakalandı ve otoparka çekildi. 15 gün boyunca aracım bağlı kaldı. Aracımı çıkartmak için 5600 TL para istediler ve 4000 TL ödedim. Fatura istediğimde ise önce yüzde 20 KDV talep ettiler. Sonuç olarak 15 güne 4000 TL ödedim.

ticaret-bakanligi-otoparkta-yasadigim-sorunlar-1.pdf

1 Yorum

Gülsüm

Merhaba afadın biri ağır biri az hasarlı ev için düzenlemesini nereden öğrendiniz bilgilendirir misiniz

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.