Uçuş Gecikmesi Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

Duygu
12 Kasım 09:13

8 Kasım 2024 tarihinde Ajet ile İstanbul Sabiha Gökçen'den İzmir'e 21:15 uçuşumuz vardı. Uçağa binerken, uçağın hiçbir yerinde THY ve Ajet'e ait bir amblem yoktu, koltuk önündeki kartlardan uçağın SmartLynx kiralık uçak olduğunu gördüm. Uçak kalkma saati geldiği halde kalkmadı, sonra hareket etti ama geri geri tekrar park etti. Teknik kontrol yapılacak denildi. Süre o kadar uzadı ki sorduğumuz halde net bilgi alamadık, mühendisler çalışıyor, açıklama yapılacak denildi. Sonra 1 saat 55 dakika uçak içinde bekletildik, tepki gittikçe arttı. Sadece lütfen su verdiler. 10 dakika sonra açıklama yapılacak denildi. Mühendislerin neden geldiğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı ve 1 saat 55 dakika uçak içinde hapsedildik, oğlum ağlamaya başladı. Herkesin tahammül seviyesi azaldı. Uçak kalktı ve 00:00'da İzmir'e indik. 23:30 servisine yetişemedik, hala havalimanında 2:00 servisini bekliyoruz, oğlum da ben de perişan olduk. Bu durumu açıklayacak bir muhatap dahi bulamadık. Şikayetçiyim, LinkedIn'de de üst düzey yöneticilerinize yazacağım durumu. Gereğinin yapılması için uğraşacağım. Dönüş biletim de Ajet ile aynı şekilde olursa asla binmek istemiyorum.

THY Hizmet Eksikliği- Yemek Kalmamış

Şeyda
12 Temmuz 17:09

Uçakta Uzun Süreli Bekletilme Ve Yetersiz Bilgilendirme

Sibel
23 Kasım 18:12

THY Beni Uçağa Almazken "vıp" Yolcuları İçin Uçağı Bekletti!

Duygu
21 Şubat 16:10