23524--1329 numaralı bilet sahibiyim. Tarifemin saati değiştirildiği için tam ücret iadesi hakkı kazandım, bilet iadesini almak için gideceğim Çorlu THY satış ofisi çalışma saatlerini hala öğrenemedim. İade mi henüz alamadım. Çağrı merkezini aradım Çorlu ofisinin kapalı olduğunu söyledi İstanbul'a yönlendirdi. Ücretimi almak için İstanbul'a mi gelmem gerekiyor Tekirdağ'dan? 311 TL yi iade etmekten bu kadar yetersiz misiniz? IBAN numaramı vereyim gönderin kardeşim. Ne uğraştırıyorsunuz bu kadar.
Aynı olay şu an benim başımda da var. Ben pandemide sağa sola gitmek zorunda değilim. En basit alışverişte kredi kartına iade oluyor ama koskoca THY bunu yapamıyor.