Thodex Üyeliğim Ve Bilgilerimin Silinmesini İstiyorum
677görüntüleme

Merhaba Kamil Bey, Kullanıcılarımızın bilgisi haricinde hesap açılmasının önüne geçmek amacı ile üzerinde THODEX yazısı bulunan bir A-4 kağıdı ve güncel tarih yazısı ile birlikte ellerinde kimliklerini tutarak selfie yapmalarını talep etmekteyiz. Bilginiz haricinde borsamızda adınıza hesap açılması söz konusu değildir. İlgili güvenlik önlemi kullanıcılarımızın bilgisi haricinde hesap açılmasının önüne geçmek ve kullanıcılarımızı korumak amacı ile uygulanmaktadır. Kimlik bilgilerinizi talep edildiği üzere 3. şahıslar ile paylaşarak borsamızın kullanıcılarını korumaya yönelik talep etmiş olduğu güvenlik önlemini etkisiz hale getirmiş bulunmaktasınız. Belirtmek isteriz ki kimlik bilgilerinizi 3. şahıslar ile paylaşmanız kaynaklı yaşanacak herhangi bir sorundan THODEX sorumlu değildir, tutulamaz. Adınıza açılmış hesap kontrolünü sağlayabilmemiz adına TC kimlik numaranızı [email protected] mail adresi üzerinden tarafımızla paylaşmanızı rica ederiz. İyi geceler dileriz.
Merhabalar adıma açılmış olan thodex üyeliğimi sildirmek istiyorum, uygulamayı kullanmayı ve bilgilerimin kullanılmasını istemiyorum. Adıma açılmış olan ve bilgilerimin olduğu bütün thodex işlemlerinin benimle alakası olmadığını iletirim. Gereğinin bir an önce yapılması için iletişime geçmenizi bekliyorum.