Tgs Grup ile ilgili
  •   Çözüldü

İGA İstanbul Havalimanı TGS Çalışanından Şikayetçiyim

İlknur
İlknur 04 Şubat 01:08

Bu sabah 10.30 11.00 saatleri arasında annemi 12.00 Ankara uçağına bindirmek için geldiğim İstanbul Havalimanında hiç yaşanmamasını dilediğim bir olay ve tavırla karşılaştım. Türk Hava Yolları ile uçuş gerçekleştirmekte olan annemin uçuş kartını bastıramayınca kontuarlara yöneldik girişte çalışan görevli giriş kartınız var mı diye sordu ben de kendisine olmadığını söylediğimde beni yönlendirdi sıraya geçtiğimizde ise kontuarların üstündeki ekranda self check-in bagaj teslimi yazısını görünce yanlış yerde olduğumuzu düşündüğümden tekrar TGS çalışanının yanına gidip giriş biletimiz yok buradan mı sıraya geçeceğiz diye sordum kendisi aynı kişiye kaç defa aynı şeyi anlatıcam gibi çok üslupsuz ve son derece sinirli bir şekilde cevap verdi ben de sizden başka kime sorabilirim görevli sizsiniz dediğimde k... H k... H konuşma geç sırana diyerek üslubunu daha da bozdu orada kendisini şikayet edeceğimi bildirdiğimde de manyak kadın git başımdan gibi şeyler söyleyip ortamdan uzaklaştı etrafta olaya şahit olan insanlar şikayetçi olursam şahitlik yapacaklarını belirttiler. Sonrasında Havalimanı karakoluna gidip gerekli şikayetlerde bulundum. Şahitlerde ifadelerini verdiler. Bu yaşanan olaydan dolayı son derece üzgün olduğumu belirtmekle beraber çalışanların firmanın yüzü, kalitesi ve firmanın duruşunu sergilemesi kanaatinde olduğumu bildirmek isterim bu tavrı ve hakaretleri işitecek hiçbir şey yapmamakla beraber TGS çalışanı karakolun önüne geldiğinde ben onur kırıcı bir şey söylemedim gibi bir cümle kurmuştur. Çalışanınız ne olursa "onur kırıcı" olacaktı inanın o konuda endişe içindeyim yüzlerce yolcu ve çalışanın yanında resmen bana hem mimikleri hem el kol hareketleri hem de bağıra bağıra söylediği sözleriyle son derece kabul edilemez tavırlar sergileyen bir insanın bunun onur kırıcı olmadığını düşünmesi ahlaki açıdan da bana göre toplumsal kuralların olduğu bir yerde çalışmaya uygun olmadığının göstergesidir. Gerekenin yapılmasını rica ederim.

4 hafta önce

Tgs Grup Telefonu Açmıyor

İzmir TGS geciken bagaj için form doldurtup, takip numarası talep etmeme rağmen vermedi ve telefonlarını açmıyor. Bu numara olmadığı için valizimi takip edemediğim gibi, ilgili havayoluna da gecikme nedeniyle yasanan ek harcamaları beyan edemiyorum. Tek verilen şey küçük bir kağıda asla açılmayacak ...

• profile
1 Destekçi
13 Şubat

Tgs Grup Yer Hizmetleri

TGS yer hizmetleri maliyeti 65 kuruş olan bir şişe suya 27 TL alıyor. Yok mu sizin hiç insafınız, resmen saf yerine koyuyorlar insanları girişlerde su şişesi bile aldırmıyorlar insanların yanlarına. Buna sessiz kalınmaması lazım hele ki bu zor günlerde

12 Şubat

Tgs Grup TGS Check-in Sonra Yer Değiştiriyor

Haberim olmadan check-in yaptırdığım hatta uçak içinde otururken TGS personeli tarafından yerim değiştirilmiş. Uçak içinde bir sürü problem yaşandı TGS personeli ciddiyetsiz davranışı yüzünden sorun yaşadım. Bu sorunu uluslar arası ve yerel her türlü platformda anlatacağım.

1 Yorum

Goncakabalkir
Goncakabalkir

Ben de çok şikayet ettim ama orada nedense bazı şefler çok rqhat davranıyor kadın yolculara özellikle ben Kıbrıs'a şeyh nazım kıbrisi hazretlerinin ölüm yıldönümüne giderken bravo ekibi başıydı o dönem adamın çok kötü bakışlarına çalışanlarıyla laubali konuşmalarına şahit oldum çok irite oldum adamı her yere şikayet ettim kimse geri dönmedi hala oradadır uzun zamandır gitmiyorum kime güveniyor anlamadım bu kadar rahat tavırlar ciddiyetten uzak soy ismi kalender vallahi Allah'a havale ettim artık o adamı yani keşke videoya çekseydim diyorum şimdi ama şaşkınlığımdan çekemedim yani ortada bir suçta yok zaten delici bakışlar bayanlara karşı rahat ve yakın hareketler bilemiyorum bana ters geldi. Umarım bir daha seferdaha ciddi insanlarla karşılaşmak nasip olur.