On başvurunuz onaylanmış tır. Başvuru Merkeziniz Ankara olarak tanımlanmıştır. Başvurunuzun tamamlanması için (4 adet fotograf,1 Diploma ve KimlikFotokopisi.) Adres:Atatürk Bulvarı 94/19 Kızılay /Ankara, Alici: Teşvik Programı Gönderi süresi 3 is günüdür. B021
3-Diyelim ki gönderdik benim adımla çok kişi başvurdu nereden anlaşılacak?
Mesleğim olmasına rağmen ilgimi çek ve baktım. Güvenilir değil arkadaşlar reklamını yapan Instagramı adresleri de yoruma kapalılar. Bu sizde de kuşku yaratması bence. Ayrıca bilgileri devlet aracılığı olmadan vermemek çok önemli
Başvurudan sonra gelen mesaj
On başvurunuz onaylanmış tır. Başvuru Merkeziniz Ankara olarak tanımlanmıştır. Başvurunuzun tamamlanması için (4 adet fotograf,1 Diploma ve Kimlik Fotokopisi.) Adres:Atatürk Bulvarı 94/19 Kızılay /Ankara, Alici: Teşvik Programı Gönderi süresi 3 is günüdür. B021
başvuru dan sonra bilgilendirme amaçlı +90 **********11 arıyor. Başvuru kabul halinde 500 küsur bir para isteniyor? 1- Bu başvuruyu neden İşkur ® üzerinden yapılmıyor? Ne olduğu belli olmayan bir siteden yapılıyor? 2-başvuruda soy isim, t. C., yaş, eğitim. Vb... Bilgiler girilmeden nasıl kabul görülüyor? 3-Diyelim ki gönderdik benim adımla çok kişi başvurdu nereden anlaşılacak?