MNG Kargo'nun Nasıl Mağdur Ettiği!

MNG Kargo'nun Nasıl Mağdur Ettiği!
30 Eylül 15:25

4 Ağustos'ta Temu'dan verdiğim sipariş 5 gün içinde ülkeye vardı. (Sipariş no: PO-203-19877484933750033) Ve 17 Ağustos'ta gümrükleme şirketine teslim edildi. O günden beri bir hareket yok! Eylül bitiyor! Benim sonraki siparişim bile 10 gün içinde teslim oldu. Firma World Express'ti. Fakat bu siparişimde sorumlu firma MNG! "MNG Kargo takip numarası 960362579038" Temu, konuyla ilgili sorunu bildirdiğimde, onlar da, gümrükte bu sorunun tamamen MNG Kargo'nun doğru şekilde sorumluluk almamasından kaynaklandığını belirttiler. 37 gün oldu. İlgili firma gördüğüm kadarıyla sayısız mağduriyet yaratmış. Ben siparişimi teslim almak istiyorum.

Aslı

Benim ürünlerim de ulaştı elime. 27 Temmuz da vermiştim siparişi, 3 Ekim de eksiksiz bir şekilde geldi. Teslimat çok uzun sürdü ama en azından para iademi gerçekleştirmişlerdi. Bekleme süresi çok sinir bozucuydu ama gelen ürünleri bedavaya almış oldum. Sizin ürünler ne zaman gelir bilmiyorum ama mutlaka gelir merak etmeyin.

Tuğba

Ben 1 temmuzda vermiştim siparişi 17 temmuzda gumrukte takıldı ve halen orada gözüküyor. MNG gidip almıyor sanırım. Yok yani kaldı orada

Aslı

Benimde 5 Ağustos tan beri aynı şekilde gümrükte bekliyor. MNG Kargo ürünlerimi almıyor. Temu para iademi gerçekleştirdi. Ürünleriniz geldiğinde hediye olarak kabul edin dedi ama hala gelen giden yok

Tuğba

Her yeri aradım bir araştırayım dedim özel bir şirket tarafından gelmiş ama MNG yi arıyorum bize bir şey ulaşmadı diyor. TikTok'ta bir bayanda aynı şekilde olmuş ona tam bir ay içerisinde gelmiş ben de bir buçuk ay oldu halen yok

MNG Kargo Sipariş Takip Sorunu Ve Gecikmiş Teslimat

Hatice